Wednesday, September 7, 2011

Photobook Wedding Sudah Dapat!~

Assalamualaikum,



Akhirnyaaaa.. Setelah 3 bulan berkahwin, siap jugak photobook kawin aku ni ye.. Thank you very much my official photographer, Karismatik Fotografik. Memang dia dah bagitau aku photobook ni lambat siap. Aku pon tak penah nak call call dia paksa suruh siapkan cepat-cepat. Sebelum raya haritu je aku ada call dia tanya dah siap belum sebab aku kan nak pegi Sabah nanti. Tak maula aku kat Sabah baru gambar tu siap. Tak pasal-pasal nak kena pos ke Sabah pulak kan. Buatnye hilang masa pos tuh? Huuu nangis tak berlagula aku...

Anyway, sume decision, gambar mana nak letak, cover macamana and etc dia yang buat. Dia yang decide untuk aku. Aku tak cakap ape pun. Sebabnya, I trusted him dan juga sebab aku bukan reti benda-benda nih sume haha.. Bagi aku, cukupla ada gambar untuk kenangan aku dan suami dan juga untuk tatapan anak-anak dan cucu cicit piut piat nanti..
 
Gambar aku simple simple aje. Takde edit pelik pelik. Aku pon tak suka kalo banyak sangat edit. Hilang originality gambar tu nanti.
 
Rasanya dah settle dah kot hal kawin ni. Hutang-hutang sume sudah dibayar. Tinggal hutang budi dengan mak ayah dan adik beradik je yang tinggal. Insyaallah akan aku balas. Terima kasih di atas pertolongan kalian, physically and mentally hehe..
 
Oh baru ingat.. kad pintar nikah tu je belum buat. Tak wajib kot kan?? Aku dah fotostat surat nikah and letak dalam hand bag. Kang kalo kena tangkap basah tunjuk jele surat tuh. Ke tak diterima? ehe...

5 comments:

  1. kad pintar lmbt2 takpe...mai pon tak buat2 lg nih...jgn smpi bby nak kuar nanti br nak buat plak...hahahah...

    ReplyDelete
  2. mai
    wani macam tu la kot. tunggu baby kuar baru buat. tak pon langsung tak buat haha

    ReplyDelete
  3. myra yang kawen nak amsuk 2 tahun nie tak buat pun lg kad nikah..

    Gambaq pasport tak tangkap lagi, itu yg tertangguh je :)

    ReplyDelete
  4. kak wani..cantik album tu..buka la dlm..kami mau lihat..hehe..:)

    ReplyDelete
  5. cantik nye..

    photobook mmg lambat, 3 bulan tu kira ok la...
    ada samapi setengah tahun tau...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...