Wednesday, August 3, 2011

Kate Pakai Baju Yang Sama Dalam Event Yang Berlainan

Assalamualaikum,

Kihkih panjang gile tajuknye. Kate mana nih? Kate Middleton le kawan-kawan.. Duchess of Cambridge. Isteri Prince William tuu..

Aku bukak Yahoo! tadi. Then ternampakle satu artikel pasal Kate ni recycle baju dia. Dia pakai balik baju yang dia pernah pakai sebelum-sebelum ni. Tapi dia tukar style la.

Bagus tol... Aku ingat orang kaya raya macam dia ni takdenyela nak recycle recycle baju. Duit kan banyak. Dah pakai sekali, buang tepi, beli yang lain. Betul tak? Kalo aku kaya, aku macam tu la kot muahaha..

Gambar 1:

Kiri: Kate pakai masa wedding Zara Phillips baru-baru ni.
Kanan: Kate pakai 5 tahun lepas. Baju sama, yang berbeza, topi dengan clutch je kot.



Gambar 2:

Kiri: Dia pakai masa wedding party Zara Phillips baru-baru ni.
Kanan: Dia pakai masa kat LA, last month. She even wore the same bracelet!



Gambar 3:

Kiri: Gambar awal tahun ni. Dia pakai masa birthday Duke of Edinburgh.
Kanan: Tahun 2009. Yang berbeza dress kat dalam, topi and clutch.



Sempoi betul tuan puteri sorang ni kan?

Suka! ehe

Source: http://uk.specials.lifestyle.yahoo.com/style-it-light/hot-topics-detail/kate-middletons-tips-for-recycling-your-wardrobe-3480

7 comments:

  1. hahahaha...funnynyeee...
    dia nk jimat baju tu..

    ReplyDelete
  2. dila milin
    hehehe tula pasal. selamba je dia pakai balik baju yang dia dah pakai.. yang dasyatnye, baju 5,6 tahun lepas pun dia leh pakai lagi hoho

    ReplyDelete
  3. Wahhh walau pakai baju recycle tp tetap nmpak cun :)

    ReplyDelete
  4. myra jay
    itula pasal.. orang dah memang cantik kan, pakaila baju lama ake, buruk ke, tetap cantik huhu

    ReplyDelete
  5. sbb org terkenalkan wani..kalau org biase..pakai baju sama 10 kali pun org xheran..hahaa

    ReplyDelete
  6. zura
    haha tau takpeeee...

    wan sidah
    sempoi abesss :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...