Tuesday, January 25, 2011

Mari Mencuba Nasib: CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

Assalamualaikum,

Terima kasih Cik Dilah kita yang mengetag saya untuk join contest hitam putih ini. Gigihla ha saya mencari gambar ala ala zaman dolu dolu nih. Cool ke tak, tak tau la, terpulang pada cik pengadil kita yang bermata coklat comey ni buat keputusan (ayat bodek tak tahan ahahaha)...

Anda anda marilah join ini contest. Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut :D


1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
Follow sudah!


2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
Letak already and it has been linked. Try tekan kalo tak caye ;)

3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*

contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !

So here's my black and white photo ;)

Photos taken after lunch dekat Putrajaya Lake Club.
Semua kekenyangan lalu tersadai di tepi tasik. Dah macam boye daa......

Cik pengadil yang cantek manisss (bodek lagi kuikui),
Kalau saya menang, saya nak guna RM100 tu buat beli kasut dan bag baru! yihaaaaaa~

4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !


Silalah cari gambar hitam putih anda yang paling cool. Mana tau rezeki anda dapat RM100?
Kalo dapat, share ngn aku ye? fifty fifty :P

5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011
Lambat lagi neh..

Kata-kata akhir,
Moga-moga menang. Fuhhhhh fuhhhhh

6 comments:

  1. kenapa ada nama L.R??? siapa L.R? hahaha

    ReplyDelete
  2. haha, cik L.R jangan buat-buat tak kenal diri sendiri ye ehehe..sila join contest ni. sy tahu cik L.R sure ada baaaanyak gambar yang cool2. ingat,kalo menang share 50-50 yeh? :P

    ReplyDelete
  3. hahaha siap kene share lak tu!!! x sanggup den... huahaha

    ReplyDelete
  4. dear, x dapat nak join..soriiiiiiiiiiiiiiiiii..semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  5. salam..hye tq join ! good luck :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...