Saturday, January 1, 2011

January 2011 Planning

Assalamualaikum,

Happy new year! :) Dah bermula hari pertama di tahun yang baru. So, ape plan untuk Januari 2011?


  1. Renew roadtax & insurans Cik Bibab. Expiry date yang tertera pada roadtax ialah 11 Januari 2011. Cik Bibab dah berusia 2 tahunla! Insyaallah akan ke Maybank untuk uruskan semua ni pada 5 Jan 2011.
  2. Bercuti bersama geng PCD di Kota Kinabalu, Sabah! Flight kami dari KL ialah pada 7 Jan 2011 jam 9.30 malam. Seriously can't wait! :) Ini maybe percutian terakhir sebelum beberapa orang daripada kami menamatkan zaman bujang pada tahun ni. Termasuk aku kah?? We'll see. Asyik we'll see jek, jadinye tidak ahahaha :P
  3. Nak servis Cik Bibab. Sepatutnya bulan Disember. Tapi sebab gaji Disember aku amik untuk bayar roadtax & insurance, terpaksa tunda servis. Rasanya Cik Bibab takde ape ape masalah. Sebab hari-hari dok ulang alik Putrajaya-Cyberjaya-Putrajaya je. Mungkin pergi selepas 15 Januari. After gaji masuk :D
So far, itu je planning aku untuk Januari. Antara perkara yang terpenting kena buat. Semoga semuanya berjalan lancarlah.

What's your plan for January?



p/s: 6 hari lagi nak ke Sabah! :)

4 comments:

  1. january planning ialah nak jmpa member2 n lecturers kat fac (^.^)v

    wah jelosnya uols bcuti..... aku dh saturated dgn keje xcuti2!

    ReplyDelete
  2. shida,

    xde plan nak jmpa aku ke? ehehe

    haha jgn jelos. nnt mntk souvenir ngn yana hahaha

    ReplyDelete
  3. wes, seronok. plan bulan januari.

    2 januari - nak pegi karnival pengantin. tercapai dengan adanya peneman, daus tersayang. hihi.

    7 januari - sabah la, apa lagi. hihi.

    dalam bulan januari jugak - nak pegi beli barang2 kawen. termasuk gelang si paku gelang. hihi.

    ReplyDelete
  4. chan,
    wah wah karnival pengantin katne? ehehe.. kawin mintak gelang eh. bagos2 ehehe..

    eh sy nnt pegi lcct sendiri tau. x tumpang ko n daus :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...