Thursday, January 20, 2011

Hari Ini Saya Bekerja. Anda?

Assalamualaikum,

Hari ini Thaipusam - Johor, N9, Perak, Penang, KL, Putrajaya & Selangor cuti.

Eh Cyberjaya bukan dalam Selangor ke???? Nape aku keje jugak?? Huu sebabnye company tempat aku mencari rezeki halal ni bukan akuuu yang punyaaa.. HR cakap dorang tak observed Thaipusam as holiday. So cannot cutilah. Kena kerjalah. Nasibla keje prebet ni kan. Ape boleh buat labuuuu... Selamat bercutilah pada yang cuti tu. Sesungguhnya saya sangat jeles dengan kamu! Tapi takpe, esok saya amik cuti sendiri... Yah0oo0oo long weekend! :P

Semalam tengok The Tourist with my sister.


Okay, orang sangat ramai! Maklumla Wednesday night and malam public holiday pulak kan. Beratur panjang gakla nak membeli tiket tu. At first nak tengok pukul 9pm. Tapi penuh. So  kitorang amik yang pukul 11.15mlm. Johnny Depp punya pasal, tak kesahlah! Erm ok jugakla cerita tu. Ada time bosan, ada time funny, Johnny Depp you knowla dia macamana kan. Macam selamba-selamba bodoh gitu hihihih.. Ada time suspense jugak. Best best. Sape tak tengok lagi, silalah tengok sebelum filem ni habis ditayangkan. Angelina Jolie gojes abes. Bibir maintain berjuih. Moncong. Body, mak aihh.. tak macam ada 6 orang anak! (6 orang eh anak dia? ke lebih?). Pinggang cam kerengga. Bila dia jalan, lenggang lenggok tuh, aih aku pon cair. Lelaki? Tak tau nak cakapla hehehe..

So tomorrow cuti. Ape nak buat? Planning to service Cik Bibab sebab dah lebih dari 3 bulan. Last service September. Pastu nak bawak dia mandi. Huh last mandi pon September gak haha.. Sian dia, comot-comot busuk masam dah. Nasibla dapat owner cam aku. Busy memanjang! (padahal malass).

Chow dulu.. mahu keluar lunch. Take care folks! :)

4 comments:

  1. hihi jom tgok khurafat!!~ hehe sok pun kte cdg nak bw kete p servis... hoho

    ReplyDelete
  2. wah, keje2..johor cuti...hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...