Thursday, February 11, 2010

See You Later..

Assalamualaikum..

Oh, lamanya saya menyepi.. Sorry semua, tak berniat pun nak biarkan blog ni tak berpenghuni, tak dikemaskini.. Laptop masih belum dibaiki, kerja di ofis pulak makin banyak. Tak sempat-sempat aku nak jenguk blog ni, nak jenguk blog kawan-kawan yang lain. Kadang-kadang I just be a silent reader, tak sempat nak komen ape yang patut. Sorry sangat-sangat, ada masa nanti aku jenguk plus tinggalkan komen ye.

By the way, thanks to ahlil Geng Blogger yang sudi menjenguk blog aku yang buruk neh :)
Rasa bersalah dan tak best jugak.. Aku join Geng Blogger tapi tup tup aku senyap, tak update blog. Ampon ya! Keadaan memaksa saya ehehe.. Banyak benda nak kongsi, banyak cerita nak diceritakan. Tapi tulah, masa dan kemudahan yang tiada. Harap maklum ya! ;)

aa..Thanks pada semua yang komen kat last entry aku, 'Aduhai Lelaki' tu.. Entry aku tu tak bermakna aku benci pada semua lelaki. Aku hanya menyatakan aku benci pada lelaki yang berperangai begitu. Aku tak cakap semua lelaki jahat begitu. Hanya segelintir saja yang tidak berhati perut melukakan hati seorang perempuan. Dan, tak dinafikan jugak ada perempuan yang perangainya pun macam ni.. Melukakan hati lelaki yang benar-benar ikhlas menyayangi dia.. Orang kata timbal balik la kan.. Lelaki buat kat perempuan, perempuan buat kat lelaki..

Cuma saya pesan, janganla kita jadi begini dan janganla kita terjebak dengan orang begini. Sentiasa berhati-hati dan berwaspada dalam mencari pasangan dan juga dalam hubungan. Tak semua orang kita boleh percaya 101 percent. Yang penting, siasat dulu latar belakangnya ye?  :)

Okeh, take care all.. See you all later :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...