Tuesday, December 7, 2010

Photos: MyCats 2010

Assalamualaikum,

Here's some photos during my visit to the Malaysia Cat Show di PICC last Sunday. Banyak gambar tapi not so good one. Aku takde camera mahal cuma guna camera henpon murah adik aku hihihi

Mulakan gambar dengan wajah tuanrumah dan adik dulu.
Oh tu bukan nak bagi penumbuk, tu saje nak tunjuk gelang pemberian bos yang dibeli di Bali eheh :D


Model tak berbayar.
Ape?? Model ni tak cantekk?

Ok ok ni model cantek :P


Salah sekor kucen yang menjadi kegemaran judge pada hari tu. Ini rasanya judge di ring no 5 kot.
Kucing ni memang sangatla comel. Besar gile! Gebu! Tapi pemalas gile hihi

Kucing ni tak sure lak dapat award tak. Tapi sian je dia.. muka cam sedih huhu

Antara awards yang diberikan kepada kucing-kucing yang bertanding haritu

Here's one thr judge tengah judging the cat. Dia bagitaula ciri-ciri kucing tu yang dia suka. Comel kan? Ekor gebu!

Yang ni ekor kontot

Judging criteria

Budak kiut ni nama dia Gerrard. Aktif! He's open for adoption that day.

Tengok kucing ni, malas je nampak ahaha.. kiut gila kaki. sopan eheh

arhhh gebus!

Aku tak sure lak kucing mana yang menang best cat haritu sebab stay sampai pukul 1 lebih je. Result maybe pukul 7 kot baru announce. Ape-apepon kucing-kucing kat sana meman kiut miut. Their owners really take good care of them. Yela, ni bukan sebarang kucing kan. Kucing yang join show ni of course kucing mahal-mahal, high maintenance punya kucing.



Sape-sape yang tak berkesempatan nak pergi, no worries, pasti ada lagi show macam ni nanti ;)

3 comments:

  1. sgt comel kucen2 itu... suka!!! suka!!!! suka!!! hahaha

    pg td ma tipon... new born baby sempena awal muharam 1432H. sepasang anak kucen comel... x sabar nak balik umah!!! hahaha

    ReplyDelete
  2. yana,
    haaa nak seko! hikhik

    eazy,
    memang cute. ada pegi x aritu?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...