Thursday, December 30, 2010

Cerita Bola lagi :D

Assalamualaikum,

hehehehehe cerita bola tak habis lagi. Rasanya semalam mesti ramai yang tido dalam senyuman kan? hihih.. termasuk akula tuh... After bola habis, bukak facebook ramaila yang dok wish kat team kita. Bukak blog pun sama. Rata-rata post entry pasal bola.

Cayalah Malaysia... saya sukeee anda menang. Tak sia-sia saya beli aerial tv yang kunun kunun ada booster tapi still blur jugak yang berharga RM39 tuh.. At least saya nampak jugakla muka-muka pemain ehehe..

Huish tengok bola semalam macam tengok cite antu! Tutup tutup muka dengan bantal, menjerit-jerit tak hengat donia, terketar ketar tangan.. Takut wooo.. Tapi alhamdulillah, player kita bagos bagos. 4 thumbs up to all of them! Tahniah juga buat jurulatih K. Rajagobal. Rasanya aritu masa Malaysia kalah pada Indonesia 5-1 ramai yang nak suruh dia letak jawatan sebagai jurulatih. Ni dah menang ni ramaila pulak yang puja. Yang suruh letak jawatan hari tu mana pegi? ehehe.. Ape ape pon tahniah :) Hebatnye pemain kita ni, sampaikan nak masuk stadium pun kena guna kete kebal. Tak pernah dibuat orang tuu..

Ehem pastinya tumpuan lebih pada Safee Sali penjaring gol terbanyak and Khairul Fahmi si goalie yang hensem tu kan? hehehe hati-hati, Apek dah ada awekkk hihih.. Good job lah Apek!

Source


Source

Bila Khairul Fahmi save penalty kick tuh, whoaaaaa, terpegun aku. Melompat-lompat atas kerusi. Terus hilang sopan santun aku semalam ehehe.. Pengulas pun baaaanyak puji dia. Well yes, dia memang bagus. Since main dengan Kelate pun, wah wah nak sebut jugok Kelate tuh ahahaa.. Bagus bagus ore kapong sayo. Sayo banggo hikhik.. Semalam sempatla jugak jenguk blog GF Apek ehehe.. Aku rasa semua orang pon dah serbu blog dia kan? Dah ada awek rupanya Apek nih. Melepasla korang ahaha.. Gigit jari jela ek. Tula sape suruh korang takde jejari runcing ahaha.. Gurau gurau aje ye :P


Anyway, sukee baca cerita-cerita dia. Esp yang part Apek baru balik umrah and imamkan solat tuh. Wah wah sejuk ati dgr :D Dorang ni memang shweet smeweet mweetnye lahh hehehe.. GF dia pun buleh tahan gorgeous. Orang kata secocokla.. Semoga kalian dipanjangkan jodoh :) 

Haa esok cuti kan??? PM dah announce kan?? Tapi tapi.. company aku nih tak taula cuti ke tak. Almaklumla, aku keje prebet huhu.. Nak kena tunggu announcement dari HR dlu. Hopefully cutila. Kalo cuti, blehla skip buat report month end! hahaha.. Suke suke.. oh oh, doakanlah saya cuti yep?? :)


Source: http://www.theborneopost.com/?p=83000

3 comments:

  1. mmg bestlah tgk drg berdua main mlm td...

    ReplyDelete
  2. zura,

    yep yep.. overall memang bes. walaupon tak sehebat kl bukit jalil aritu tp bes jugaklah ehehe

    ReplyDelete
  3. yana lebih minat amri yahyah dan fadhli syaz.... hehe pepun,mmg enjoy!!! kak nani pun siap jerit2 lg!!! hahaha mula2 berdebar... last2 x sempat nak berdebar sbb tgok player kte duk kene attack je. hahahaha

    congrats team malaysia!!! kerana kalian, esok cuti!!! hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...