Thursday, December 2, 2010

Ape Cer?!

Assalamualaikum,

Err... takde cer. Weekdays ni busy dengan kerja jela. Lagi-lagi annual dinner dah dekat dah ni. Macam-macam nak settle. Routine job pon makin banyak sekarang. Pening kepala tak tau nak buat yang mana satu huhu.. How do you guys organize your time and work?? Well I sucks really bad in time management and organising work +__+


Btw, I have 3.5 days of leaves to clear before end of this year. Nxt year boleh b/f 7 days je. Nak gi mana ehhh.. Nak g Lumut ah jumpa pumpkin terchenta ehehe.. Berangan aje, cuti tah approve tah tidak huhuh.. Argghh lama gila tak jumpa mypumpkin. Last jumpa October kot? Masa final bola haritu. Adeh seksa! Di mana syoknye long distance relationship nih?

Syoknye dok pelok tipon je memalam and prepaid pon banyak gile abes!

Oopss sorry, tetiba je kan kuar topik jiwang. Harap maaf!~

Erm, next year 2 kali nak naik kapal terbang. ececece tu pun nak citer kat orang kan ahaha.. Dah lama dah ni tak terbang, last pergi Sabah masa belajar dulu, thn 2005 kot? Well aku bukan orang berada, kaya raya nak travel mana-mana naik kapal terbang je. Memang tak mampula derr.. Ni pon dapat flight murah, kalo tak, naek bas ajela Cik Senah oi!

7 Jan 2011 fly to Kota Kinababloo, Sabah with my gojes mojes PCD gfs and mypumpkin pun turut serta! yahoo! Leh jadi tukang bawak beg and tukang amik gambar and tukang tanggung segala perbelanjaan aku muahaha kijam! Tak sabar nak gi jalan-jalan with my gfs. First time cuti jauh sket. Last time pegi Lumut jek.. tu pon sebab aku nak jumpa mypumpkin ahahaha (ada niat lain di situ). Ape-ape pon cant wait to go to Sabah! :)

9 Feb 2011 fly to home sweet home, Kota Bharu, Kelantan for my brother's wedding! Weehuu. dah nak kawin dah dia.. abang ku yang sengal itu. Umo dia dah byk dah, never thought he would ever get married actually. Hahahah adik kejam gile kan? Bukan ape, sebab dia nih cam tak penah kesah hal kawen ni. Bila orang tanya je, macam-macam alasanla dia bagi. Sampai tahap mak aku pon dah give up dah nak tanya. Alih-alih masa besday dia yang ke 34 last September, dia bgtau mak, dia dah ready nak kawen. Wahh sukela mak aku! hehe.. Kena lak, bakal menantu pandai menjahit, pandai masak and mak aku pon memang dah kenal. Alhamdulillah, bertemu jodoh jugak abang aku neh! Suke! Tumpang gembira untuk dia :)

Kla.. aku nak g klinik. Got pimples in my nose and very bad sore! Inilah akibatnye suka korek hidung. So girls and boys, life lesson for today is:

1 comment:

  1. enchik tak suka la kalau kena jerawat kat hidung..

    kalau jerawat kat pipi kata jerawat gtal...jerawat kat dahi jerawat rajin blaja... jerawat kat hidung??

    enchik konfius lak!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...