Monday, November 1, 2010

Superb Weekend!!!! :D - Tahniah Kelantan, N9 cuba lagi!

Assalamualaikum,

Baru nak bercerita pasal weekend ehehe.. Maaf terlambat. Weekend haritu langsung tak online. Sebok menghabiskan masa bersama dengan yang terchenta ngeeeee~ :D

Haa..ape yang superbnye weekend kali ni? Haa of coursela pasal bola kan. Seronok seronok! I suke u Kelantan menang :D Yea, u can call me penyokong fanatik Kelantan, cos I am! Alhamdulillah, Kelantan menang. It was a good game. Tho 1st half dorang main cam hape. Bikin jantung wa berdegup kencang je. Tapi alhamdulillah, 2nd half dorang bangkit. And gol-gol yang disumbat pon memang terbahekkkk... Seronak seronak!

Aku tengok kat kedai makan bersama yang tershayang my pumpkin ehem ehem ;D dan juga kawan-kawan dia. Wah gamat I tell you. Macam dalam stadium jugak. Melompat-lompat, bersorak bila Hai-O sumbat gol pertama. 2nd gol dari Piya pon lagila. Paling tak tahan, my pumpkinlaaa..ahahaha.. melompat cam ape dia n kawan-kawan. Tak sedor masing-masing dah tua oooppsss ahahaha.. :P Anyway, it was fun. Really really fun.

Tahniah Red Warriors! 

Source

4 comments:

  1. berdebar sebelum tengok perlawanan malam tuh..hehe

    ReplyDelete
  2. eiela,

    haha tula pasal. berdebar. buat benda sume serba x kena ahahah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...