Tuesday, November 30, 2010

Short Update

Assalamualaikum,

Harini 30hb November. Esok dah 1 Disember. Wah wah cepatnye masa berlalu. Sekejap je kan hari-hari ni berlalu. Rasa macam baru semalam sambut tahun baru 2010, sebulan dari sekarang dah nak masuk tahun 2011 pulak. Ishh... masa berlalu dengan terlalu pantas. Aku tak tahu pun ape benda paling berharga aku buat tahun 2010 nih. Ada orang kawin tahun ni, dapat anak tahun ni, dapat kerja baru yang gaji berpuluh-puluh ribu.

Aku?

Aku belum kahwin (tho berangan-angan nak kawin masa umur 25thn) and definitely belum beranak pinak lagi. Kerja? Okla, kerja alhamdulillah, I got promoted and got better pay than before. Tak banyak pon naik gaji tapi alhamdulillah la, cukup untuk bayar hutang piutang and saving juga. Thats it la.. Nothing much happened this year. Bosan kan? Anyay, hoping for a better year next year. Insyaallah......

Tiba-tiba je kan bercerita pasal new year ni kan.. Padahal sebulan lagi..

These few days, I'm so0o busy with work. Buat report, covering for my colleague yang EL and macam-macam kerja lagi. To be honest la kan.. I'm so0 tired of working! Tak taula kenapa. Banyak sangat pikir kot. Pikir what's going to happen to me in the future. Sampai bila nak kerja kat sini. It's not that I don't like this job, this company. Aku cuma bosan. Padahal baru 2 tahun lebih kerja kt situ.And one more thing, I'm thinking of finding other job in Lumut. Insyaallah, murah rezeki dan dipanjangkan jodoh, me n my pumpkin plan to get married next year. So, takkanla kitorang nak duduk separately. Jadi weekend husband and wife. Tak laratla macam tu. Sekarang ni pon dah rasa tak larat duduk berjauhan. Tak nampak batang hidung, tak nampak depan mata. Jumpa sebulan, 2,3 bulan sekali. Seksa! So how? Hmmmphhh....

Kata short update, ni dah jadi long update dah ni ehehe.. Kla, it's past my bed time already. Till next time!

1 comment:

  1. wani .. enchik doakan semuanya berjalan lancar

    wow.. planned to get married next year, enchik doakan juga semoga segala urusan dipermudah kan ....insyallah

    jauh dari planning enchik, enchik plan to settle down by age 32....hahaha

    above that, mak tolong carikan pasangan

    leh macam tuh ?

    :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...