Wednesday, November 17, 2010

Prince William & Kate Middleton is Engaged!

Assalamualaikum,

Wah wah kenapa aku yang teruja sangat ni? Bukannya Prince William bertunang ngan aku kan? ehehe..

Masa aku kecik-kecik dulu, aku memang ada hati kat Prince William neh ahaha.. Kecik-kecik dah pandai crush crush nih. Serius dia comel!

William and his late mummy, Princess Diana. Aww isnt he cute? Look at his chubby cheeks!

William at the back. In front is Harry. So cute la they! he he he *gedik*


Sapela yang tak pernah berangan nak kawen ngan putera raja ni kan. Tapi ko berangan jela, realitinye sure tak dapat hahahahahaha (gelak kat diri sndiri :P).

Anyway, semalam dapat berita yang Prince William yang hensem lagi gagah ni (walopon rambut takde sangat tetap hemsem di matakuu..) dah pon bertunang dengan his long time gf, Kate Middleton. Lama jugak dah dorang ni bersama kan? Since college time I guess..

alalala sukenye dia! eheheh


He popped the question on last October and sealed it with his late mother's engagement ring..

Besarnye batu!!!!!!!! Kalo aku dapat nih, takmo tanggalkan dari jari dah ahaha..
Oh so sweet!! :)


The couple plan to get married next year. Yayyy! Can't wait to see her wedding gown ehehehe..


Sukenye tengok dia in uniform. oopss mypumpkin jangan jeles. Anda pon hensem sangat-sangat in uniform! Especially bila pakai baju istiadat tuh. Tak berkelip I pandang! hahahaha.. Wear it during our wedding eh nanti? *winkwink*

News & pics source:
[http://news.yahoo.com/s/afp/20101116/ts_afp/britainroyalsmarriage_20101116183119]

7 comments:

  1. boleh ke ni puji laki lain ni? byk lak tu tempek gambar. ehehe.

    ReplyDelete
  2. ije,

    haha buleh2, dalam blog bleh je :D ini crush masa kecik2 nih eheh..

    zura,
    kan kan kan.. lama dorang bersama..

    ReplyDelete
  3. halamk...wedding wani nanti lalu bawah pedang ler....masyuk!!!...hahahah...

    ReplyDelete
  4. hahaha.. mai, insyaallah, klu ada jodoh n x lari bajet ehehehe :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...