Thursday, November 11, 2010

Masih Gigih Bekerja...

di samping boss hehehehe..

Assalamualaikum,

Yeee, aku masih belum pulang ke rumah! Kereta merah belum datang menjemput.. Eh salah, kereta biru. Cik Bibab blom tukar kulit :D

Bos ada kat sebelah nih. Dia tengah sebok buat keje dia. Aku lak buat-buat sebok buat keje hahaha.. Takde takde, aku pon busy neh. Harini kepala rasa cam nak malatop! Terlalu banyak kerja sampai tak tau mana satu nak sentuh. Aduh saya memang tak pandai nak  organize kerja dengan baik T_T

Budget 2011, Reports, Annual Dinner (yes, soon!), kerja-kerja harian. Aduhh pening pening. Semua makan masa. Kalo la semua kerja ni boleh diselesaikan with just a snap of a finger kan syiok! Takdela pulang lewat camni :(

Ofis pon sunyi sepi jek nih. Huu ngeri~ Nasib ada bos :D

Baiklah, balik karang I'll update more. Baaaaanyak cerita :)

Take care all, tata! :)

Lambatnye esok T__T

5 comments:

  1. selagi beum tutup mata, kerja.. kerja.. kerja... hehe

    ReplyDelete
  2. suka dgn komen yana.xleh nak tekan 'like' kat blog...haha

    ReplyDelete
  3. yana, shida,

    ehehe moto kami di opis tercinta ini ialah

    DIE DIE MUST DO!~

    DIE DIE MUST WORK!~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...