Tuesday, November 9, 2010

25 Perkara Membosankan Tentang Saya:

Assalamualaikum,

Nak melangsaikan hutang tag dari rakan blogger baru, Dillah :)

25 facts you really don't need to know about me:

1. seorang perempuan tulen.
2. belum berkahwin, tapi sudah berpunya.
3. berusia 25 tahun 4 bulan.
4. anak jati Kelantan.
5. tinggal di Putrajaya.
6. bekerja dengan syarikat swasta di Cyberjaya.
7. gila kucing.
8. geli dan takut dengan tikus.serius.
9. pernah pakai braces selama 4 tahun lebih.
10. takde gigi sebatang di hujung. kena cabut sebab gigi rosak. dentist cakap doc yg first cabut gigi untuk pakai braces tu tersalah cabut yang elok dan ditinggalkannya yang rosak. rasa macam nak saman je. tapi takde duit nak upah lawyer.
11. ada 6 orang adik beradik.
12. anak kelima.
13. ada 7 orang anak buah yang comel-comel macam aku.
14. jarang-jarang menonton tv.
15. jarang-jarang selak surat khabar.
16. tak suka politik Malaysia. membahayakan kesihatan.
17. dah 3 minggu lebih tak jamah nasik.
18. saiz kasut 5 atau 6.
19. saiz bra.... takyah cakapla. wat malu.haha.
20. ada lesen memandu kereta. tapi reti drive auto je. das auto.
21. kuat nangis.
22. ada teddy bear nama Uncle Din.
23. guna handphone SE K530i.
24. ada laptop yang dah berusia 3 tahun lebih tapi masih mantop.
25. nak kawin. tapi duit tak cukup. tolong derma, bleh?


Oh, one additional fact, saya memakai cermin mata (saje nak tunjuk gambar tuan rumah sebenarnye. haha)



-sekian, terima kaseh-

6 comments:

  1. owh... only 1 reason je yg i nak bgtau u pasal u... u la kawan i dunian akhirat. aminnn~ love u!!

    ReplyDelete
  2. oh oh yana! ur word just made my day darling. aminnnn~ i miss u! i love u! mmmmuaahhhh...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...