Thursday, October 7, 2010

Sukan Komanwel New Delhi 2010

Assalamualaikum~

Berita sedih: Maxis dah suspend internet aku! Huwaaaa suspender betul. Baru jek sayang sayang kelmarin, tetiba semalam Maxis dah potong. Hampesssss... Takpe, next week saya bayar yeeee.. Jangan lambat pulak nak activate balik! :D

Semalam serius kebosanan kat rumah. Luckily my nephew demam, kurang bermaya, so dia tak conquer tv. Kalo tak, haremm aku nak tengok tv. Tengok pon terpaksala tengok katun huuuu.. Semalam layan bola, Piala Malaysia. Nak tengok Komanwel, astro rumah akak aku takde sports channel. Sedih~ Semalam pakat ngan mypumpkin, dia update status Komanwel, aku update status bola. Baik punye pakatan ehehehe..

Speaking of Sukan Komanwel, aku actually tak tau pun Komanwel dah start.. Dah lama tak tengok tv kan. Semalam bawak Khalis pegi Klinik Lita Alis kat Precint 8. Sempat tengok live telecast acara berbasikal yang Azizul mula-mula dapat emas then suddenly kena batal sebab ada himpitan. Huu frustnye. Takpe takpe masih ada banyak kategori :)

Anyway, best of luck for all the athletes. Play for our country, not for money! :P [ada baca status sorang kawan kat FB yang tanya, atlit kita ni semangat untuk negara ke untuk dapat duit].

Nak tau latest updates on Sukan Komanwel New Delhi 2010, boleh click sini:

http://www.cwgdelhi2010.org/

Sini pun bleh click kalo nak tengok latest medal yang dipungut oleh semua negara. Updated every hour i think. Boleh tekan refresh kalo nak tau latest :D

http://results.cwgdelhi2010.org/en/Root.mvc/Medals




As of today, for overall medals collection, Malaysia is at number 5 out of 15 countries. Keep it up! :)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...