Wednesday, October 20, 2010

Saya dah nak kawin..eh bukan..abang saye :D

Assalamualaikum,

My brother is getting married on January! Ho ho ho finally, then takdela aku rasa cam langkah bendul kalo aku tetiba kawen dulu kan oopss ehehehe..

Aku penah wat entry birthday dia last year.. Masa tu dah wish semoga cepat bertemu jodoh. Tahun ni pon sama, sume orang wish semoga cepat bertemu jodoh. Masin mulut orang kot, alhamdulillah termakbul. Dah nak kawen dah dia awal tahun depan.

Gambar raya tahun lepas :D

Congrats abe!

6 comments:

  1. HUUHU... kalau ko kahwin jgn lupa jemput

    ReplyDelete
  2. hahah ijoy, insyaallah. sanggup x nak mengembara g kelantan 8 jam? ehehe

    ReplyDelete
  3. wani ..nak tanya.. baru nak bertatih pasal blog ni .. i nak tanya .

    kalau follow blog orang then kena isi macam email, log in ntah apa2 tu... tak reti..nak amik yg mana?

    paham tak?

    ReplyDelete
  4. oh..ermmm lupa dah cane follow org.. kalo x silap, pilih blogger pnye email la.. google mail kan bese?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...