Wednesday, October 20, 2010

2 pencarian. Seeking your help.

Assalamualaikum,

Aku sedang mencari sesiapa yang ada jual second hand books by Nicholas Sparks. Ada tak? Berminat nak beli ni. Sape-sape tau kat mana ada jual tolong bagitau aku ye! :)

Satu lagi, aku sekarang tengah mencari-cari kerja.. Oopps bos aku baca abes nih. Colleagues yang baca blog aku nih, diam-diam eh.. jangan bagitau boss I ehehehe.. Aku nak cari keje di Lumut. Ada sape-sape tau?? Puas mencari dalam Jobstreet, JobsDB, not much and kalo ada pon, tak sesuai dengan kelayakan aku kot...... Yang mana rasa macam sesuai aku dah apply, tapi no good news yet. Tak taula dapat ke tak.. Sape-sape yang tau ada keje kosong kat Lumut tu, tolong tolong bagitau aku ye!


Thank you in advance :)

4 comments:

  1. nak keje kat lumut ek...

    amalini bidang ape yer...

    mmg xde staff lg rasenya kat branch lumut... just nk cari pekerja biasa yg leh drive keta manual/auto, keta 4wheel drive, keta beso, keta kecik...

    tp tu la... prefer org lelaki... hehehe

    ReplyDelete
  2. saye skang buat procurement, supply chain. penah wat admin gak for a year.. drive kete auto je reti ehehe..manual nak kena brush up balikla, dah lama tinggal huu~

    kalo ada ape2 keje, let me know ya, i'll pass u my resume :D

    nak cari keje kat lumut, cos xnak berjauhan ngn bakal suami nnt :)

    ReplyDelete
  3. perancangan baekk punyer!!!!!....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...