Tuesday, August 17, 2010

Brief Update~ & Keje Part Time, di mana anda?!

Assalamualaikum!

Wah wah dah laaaaaame tak update blog busuk ni. Bulan-bulan pose ni malas pulak nak mengarut-ngarut ehe.

Nothing much happened in my life these few days. Macam biasa saja. Kerja pun macam biasa.

Puasa, alhamdulillah setakat ni masih puasa.. Acik belum monopos, juga tidak mengandung, jadi pasti ada hari-hari tak puasa kan. Orang pompuan takpe, laki nak ada hari takleh puasa ni, tak boleh diterima. Jangan begitu ya lelaki lelaki sekalian :)

Oh by the way, tengahari tadi call mak kat kampung. Mak kat hospital masa aku call tu. Kakak ipar aku masuk wad. Akak ipar aku ni tengah pregnant anak nombor dua. Due date 18 September tapi hari ni dah sakit sakit perut. Dah ada contraction. Aku tak pernah beranak (cuma pernah diberanakkan) jadi tak taula macamana rasanya tu.Agak-agaknya lebih kurang period pain la kot eh? Semoga semuanya selamat, akak ipar saya selamat dan baby yang dikandungnya juga selamat. Amin~ Pakat-pakat doa la ye, terima kasih :)

Oklah, till next time. Selamat berpuasa semua :)

p/s: Nak cari keje part time! Ada sape-sape bleh tolong? =_=

2 comments:

  1. ala..rendu nak bc amal mmbebel kt blog.. :D

    harap2 sumenye selamat..amin..klu dpt anak buah baru, jgn lupa bgtau ek..

    ReplyDelete
  2. owh mama diman erk?? so mcm mana sekarang?? semoga mama diman selamat... begitu juga adik diman. insyaAllah aminnnn!!!~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...