Sunday, July 25, 2010

Mode Jiwang: Long distance love, hurts!

Sobsob.. hiburkanlah hati saya yang sedang berduka lara ini...

Tak jumpa salah, dah jumpa pon salah. Ape cer?

Sape bercinta jarak jauh? Especially husband n wife yang duduk jauh ni. Weekend baru dapat bersua muka, dan beramah mesra? How do you guys deal with it?? Tidakkah ia amat susah untuk dilakukan?

Oh Tuhan, kuatkanlah hati hamba-Mu ini!

6 comments:

  1. susah... susah... bnyk masalahnya kalu cinta jarak jauh. dugaan dtg bertubi2... mcm kne tembak dgn riffle... non-stop! huhu xpe wani... yg penting bnykkan bersabar.. jujur dan setia... dan selalulah bersedia mghadapi kepasrahan... mmg sakit tapi itu dah menjadi lumrah. bersabar bnyk2 erk... semoga kesabaran mu membuahkan hasil yg manis... (^__^)v

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. huuuu yana!!! tenkiuuuu :)

    memang sakit sangat bila berjauhan neh. masa jumpa mmg happy..nak balik tu yg paling seksa..adehssss, sakit!
    nasib baik ada kawan2 yg sentiasa ada di sisi, cam yana ehehe.. thanks dear! :-*

    ReplyDelete
  4. sama2... kte pun rasa best je sbb ada kawan kat sekeliling. xde la rasa sakit sgt... huhu sayang wani!!! muuaaahhhh!!!~

    ReplyDelete
  5. hehehe...perit tp ade baiknye cinta jarak jauh..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...