Monday, July 26, 2010

Kisah Benar, Bukan Tipu: Rompakan di Stesen Minyak.

Saye takde duit incik. Jangan timbak saye!

This is based on a true story.
A colleague of mine, kena samun di sebuah stesen minyak pada jam 6 pagi. She was kicked on her belly when she refused to give her purse. The tragic thing is, she is pregnant. Because of being kicked, she lost one of her babies (she's carrying twins). Sangat sedih! Yang menyedihkan lagi ialah, yang merompak beliau ialah budak belasan tahun. Masih sekolah! B***h punye budak. Kecik-kecik tak nak mam**s, dah besar menyusahkan orang. Budak tersebut sudah pun ditangkap. Pasti teruk kena belasah dalam lokap. Padan muka! Tendang perut dia laju-laju, biar dia rasa peritnye seorang ibu yang mengandung ditendang perutnya. Tendang sampai senak! Uhh geram...

To all drivers out there, especially ladies, berhati-hati ketika mengisi minyak. Jangan  isi minyak pada lewat malam ataupun awal pagi. Orang kata malang tak berbau, tapi baik beringat sebelum kena. Be careful all!

6 comments:

  1. wa..gile kejam le budak tu..kurang ajar betul! klu dpt tangkap tu, mmg patut kena hukuman berat..binatang pn tak kejam mcm die.. (T___T)

    ReplyDelete
  2. shi,

    mmg sangat kejam! bodoh sangat budak tuhh..geram betul. huhuh

    ReplyDelete
  3. giler rrr... budak sekolah tuhh!!! mmg xde moral betul!!! ishh.. rasa nak tampar2 je. sangat2 mengong!!! sebab pompuan tu pregnant la dia berani. kalu org len, dia blm tentu berani dekat. huhu syialll!!! siap la ko budak!! Tuhan bayar cash tau!!

    ReplyDelete
  4. bgaimana bdk itu tertangkap???
    sgt emo ok bc...sampaikan salam kat ur colleague...say this to comfort her "at least sorg dh tggu dia kat syurga.."

    ReplyDelete
  5. shida,
    cctv. nampak jelas muka dia. and sume tu budak2 hingusan. x pakai helmet, x cover muka, moto pon bukan moto curi. snangla cari.

    erm, x berani nak cakap ape2 kat colleague tu. sebab dia sangat sedih. kitorang mmg xmention ape2 kat dia...sedih :(

    ReplyDelete
  6. yana,
    mmg SIAL sume budak tu. especially yg tendang tu.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...