Friday, July 23, 2010

Kan dah kata...

hahahahaha.. alwaniamalini memang hot hot chicken shait!! Malasnyeeee nak update blog. Nak close account, sayangla pulakk.. Nak je berblogging nih, tapi tak tau ape nak cerita la. Cik Tedi kata, cerita je beli ape kat kedai runcit hari nih ahahaha.. Nak aje cerita camtu, dibuatnye aku beli spender aritu, nak cerita gak ke? ehehehe...

 Eh aku nak carik keje part time la.. Korang tau kat mana ada? Minyak dah naik harga. Mana nak cari duit lebih ni? Kalo kete tu jalan pakai air pon xleh gak.. air pon dah nak kering dah kat area Putrajaya neh.. ape cite? huhuh... Part time part time.. Sapa tahu??

2 comments:

  1. a'ahlah wani...skrg nie pun tgh cari keje part time...

    ReplyDelete
  2. zura,
    itula pasal, kalo tau mana2 ada part time, bgtaula eh huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...