Monday, July 26, 2010

Isnin: Hari yang sentiasa biru. Bukan otak biru ya?

Oke, mood sudah kembali stabil. Cuba bersabar sikit! :)

Sudah makan lunch kah semua orang? Aku hari ini, makan nasik dengan ikan+grilled chicken yang my colleague bawak dari umah. Masyeh masyeh.. rezeki hari ni dapat makan banyak. Macamana nak kurus? Peduliklah.. kurus sangat tak comel juga hihih (orang kurus jangan marah aku yerp huhuhuh)..

Hari ni ofis sangat sunyi. Masuk keje pukul 8.19am pagi tadi dan sangat terkejut, ofis kosong! Terpikir jugak tadi, hari ni cuti umum ke? huhuh.. Rupa-rupanya aku yang terlebih rajin, orang lain pukul 9am baru masuk. Oh kalaulah aku boleh masuk time macam tu jugak. Agak-agak nanti bos aku lempang aku laju-laju tak?

Luckily hari ni keje tak banyak sangat. Bolehla bermalas-malasan. Monday Blues la katakan.. Blues tak blues keje kena ikhlas.

Jangan jadi camni sudah :P

8 comments:

  1. arini x blues sgt... penat ada laaa... hehe dah mamam dah... nasik+ikan bakar+kentang sweet n spicy+timun... alhamdulillah... hehe

    tahniah kerana tak blues!!!~ patut dpt award ni!! haha

    ReplyDelete
  2. arini x blues sgt... penat ada laaa... hehe dah mamam dah... nasik+ikan bakar+kentang sweet n spicy+timun... alhamdulillah... hehe

    tahniah kerana tak blues!!!~ patut dpt award ni!! haha

    ReplyDelete
  3. asik terpost 2 komen je ni!!! haha pe la tenet ni... hoho nak glamer kan i kot... hoho

    ReplyDelete
  4. hahaha yana,
    bagusnye x bluesss.. wani kalo monday sure malas2 jek huhuhu.. ni pon rasa lambatnye masa berlalu. baru pukul 2.30! lambatnye 4.30 huhuh..

    xpee2, post banyak, barula nampak ramai yg komen muahahaha

    ReplyDelete
  5. hehehe....monday mmg blues..hari malas...tp jumaat hari rajin... ;)

    ReplyDelete
  6. zura,

    hehehe..mmg, jumaat buat2 rajin sebab x sabar nak cuti kan hihi

    ReplyDelete
  7. arini je x blues... ari isnin minggu2 yg lain blues je sepanjang masa... rasa nak mengamuk pun ada... hahaha

    ReplyDelete
  8. yana,
    kalo nak mengamok bukan blues. itu red. red devils muahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...