Wednesday, July 7, 2010

German vs Spain. I'd say ermm..~ dunno? *Play Safe eheh*

Assalamualaikum

Errrr..tengahari tadi ye ye jek nak start blogging balik. Bila dah mengadap blogger dashboard neh tak taula plak nak taip ape huhuh.. Kang merapu jugak aku nanti..

By the way, terima kasih pada yang menyokong! Sayang anda semua :) Actually hari-hari pon dok terpikir nak update blog cuma idea tu takde. Tak tahu nak bercerita mengenai ape. Kekadang pelik gak macamana orang lain bleh update blog setiap masa. Ada je cite dorang. Bes-bes lak tuh.. Aku tak yakin aku boleh bercerita sehebat orang lain. Merapu bolehla *ok ni pon dah kira merapu*

Aaaa cerita pasal bola lah. Ceh world cup dah nak abes baru aku nak bukak cite ek ehehehe.. World cup kali ni aku tak layan sangat. Kurengla. Satunye sebab kat umah takde channel sports la.. Nak harapkan tv1 tv2? Hampeh jek. Beria-ia dok kempen dorangla penyiar rasmi world cup, tapi haremmm *mode geram* So, tak mampula aku nak menengok bola. Mampu pun tengok siarn tertunda jela. Kesian aku kan?

Ape-ape pun malam ni Germany vs Spain. *nasib baik TV1 tunjuk live* So agak-agak sape menang? Paul si sotong kurita dah predict German menang.*RALAT: Paul predict Spain laaa* Hebat ah Paul, jangan pasni ko kena goreng sudah huhuh.. Ramai jugakla yang bet German akan menang match malam ni. Sebabnye German dah kalahkan England 4-1 dan Argentina 4-0. Tak boleh dinafikanla, dorang memang hebat kan. Sume sokong German, abes Spain sape yang sokong? Aku? Aku sokong sape yang menang je ehehe..Tapi, takpela, we'll wait and see tonight.

Sama-samala kita berjaga tengok bola malam ni ye :)

4 comments:

  1. Go German , Go German..
    kalu german kalah malam neh xnak tengok final da
    hahaha

    ReplyDelete
  2. jalanjatuh,

    konpiden eh german menang malam ni? :)

    ReplyDelete
  3. alahhh,
    tulsi je 'hari ni pergi kedai beli gula sekilo'

    ok apa?

    ReplyDelete
  4. si tedi,

    ahahah kang kuar whole long list of brg beli hari ni ehehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...