Tuesday, May 4, 2010

Senyum pastu Cabut!

Assalamualaikum!

Mulakan entry harini dengan senyuman. Barula manis je blog ni kan? Jangan ada semut hurung sudah....

Apa khabar semua? Hopefully you guys doing great with whatever you do. Aku macam biasa. Alhamdulillah sihat walafiat. Kerja juga seperti biasa. Hidup bagaikan rutin. Hari-hari buat benda yang sama je. Kadang-kadang rasa bosan jugak. Tapi, aku bersyukur. Sekurang-kurangnya aku masih hidup kan?

Owh, today's is my good friend's birthday, Cik Hani! :) Happy birthday my dear friend, aku doakan ko dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan dipanjangkan jodoh dengan pakwe ko tuh.. cepat-cepat naik pelamin. Aku nak merasa makan nasik minyak ko nih ehehe.. Aaa aku tau ko nak kata aku tipu cakap tak nak makan nasik dah kan.. Well Cik Hani, nasik minyak ko punye pasal, aku ketepikan diet aku eheheh..


Gambar cilok dari Facebook beliau. 
Well, beliau memang sedikit gedik dan kuat makan orangnye hihihihi..




~Amal lari sebelum Cik Hani bantai dengan penyapu. Cabuttttttttttttttttttttttttttttt!!~

6 comments:

  1. senyum :)..(sambil berlari2 jauh) XD

    ReplyDelete
  2. hahaha..lari epol jangan x lari.. cik hani kejar tuuu ehehe

    ReplyDelete
  3. salam, semoga dimurahkan rezeki, Aminnn

    ReplyDelete
  4. aminnnnnn...semoga anda juga sentiasa dimurahkan rezeki..

    terima kasih cikgu zam :)

    ReplyDelete
  5. hai waniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...