Sunday, May 2, 2010

Happy Sunday!

What a bright Sunday today... hari ni aku bangun awal. Baldi penuh dengan tudung yang belum berbasuh. So, terpaksala rajinkan diri kan (i actually hari-hari pun rajin, cua harini terlebih rajin hihih).. Siap-siap membasuh, my sister ajak keluar breakfast kat KFC Equine. 


Makan ni tadi. Gambar Google je sebab hp tinggal. Sedap jugak, dalam tu ada sausages, scramble eggs, hash brown pun ada, tomatoes, cheese, yum yum sedap dan kenyang :) Thanks my sis for the breakfast..

Oh, cakap pasal KFC ni kan, I got great (or bad?) news yesterday "KFC is opening in Cyberjaya!!!" Hahahaha.. one more new food place at Cyber.. Waa dh banyak tempat makan dah kat Cyber. Takde la aku asyik ulang alik pergi Terminal//Mak Teh//Teminal je hari-hari for lunch :D Kena plak KFC ni bukak dekaaaat sangat dengan ofis aku. Lagila convenient kan? BUT! Ada BUT, aku rasa kan, dengan ada nya KFC dekat Cyberjaya ni, maunye makin gemok aku huwaaaa.... Macamana tu? Certainly this is not a good news, it's a really really BAD news :(




Ahhh..lupakan tu semua, yang penting, kita happy on this wonderful, sunny and bright Sunday :)




2 comments:

  1. hahahahaha..tu kira GREAT news le amal syg oi..

    klu rasa malas nk masak, gi jek KFC..abes cite! (^_____^)

    ReplyDelete
  2. shi,

    hahaha..bad news la shi..kang amal makin gemok, nak masuk lam cik bibab pon xmuat,oh!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...