Friday, May 7, 2010

Aktiviti Menghilangkan Stress

Hahaha.. cuba teka apa 3 orang ahkak ni tengah buat?

Tak tahu?

Teka lagi..
Tak tahu jugak?

Eheh, mengade jek alwaniamalini ni kan..cakap jele..nak main teka-teka lak, ada yang nak kena hempuk ni kan 
T___T

Ahkak ahkak tu sebenarnye sedang bermain Wiiiiiiiii.... Semalam after work, kitorang main badminton for one hour n a half. Dah penat-penat, kitorang masuk cafe, pasang aircond, pekena milo ais kaw kaw from drinking machine and then layan bowling dalam Wii.. Gambar kat atas tu menunjukkan otai tengah main tu.. Duduk relax jek.. Strike wooo ehehe...


Ahahah senget plak..sila sengetkan kepala anda juga ye ;)



Macam-macam gaya ada hihihih.. Sekali-sekala main-main macam ni after one long day of hardwork memang syok. Relieve la jugak stress tu sikit-sikit..

Oh, who's the winner that day? It was ME! ahaha.. Unfortunately no picture of me. Aku kan very humble orangnye.Dok kat belakang dahla ahaha *perasan* Padahal takde orang nak amik gambar aku sobsob.. Cakap besar aku ni, setakat main dalam wii blehlaa..cuba main btol-btol, mau masuk longkang jek muehehehe


By the way, it was fun. 
Really. :)

4 comments:

  1. wahhhhhhhhhh syok nyaaa!!~ hehe

    jom lepak boling nti... ;p

    ReplyDelete
  2. ahahaha yanaaa..jum2..wani nak jadi juara longkang nnt ahahha

    ReplyDelete
  3. lamer dh xmaiN bowLing...hik3

    ReplyDelete
  4. sis ena,
    jum kak, free2 nnt kita p main ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...