Thursday, April 8, 2010

Ape Cer??

Assalamualaikum~

I'm feeling okay now.. Thanks to those yang concern. Appreciate it the most! Sekurang-kurangnya saya tahu ada yang prihatin terhadap saya. Thanks kawan-kawan :)

Ape cerita lately ye? Actually I have lots of stories in mind, tapi susahnya nak ada peluang nak bercerita kat blog ni. Dah tak macam dulu. Of course the main reason is aku tak boleh nak online 24/7 macam dulu lagi. Laptop yang masih tak dibaiki, broadband pun line dah kena bar (saje malas nak bayar..leh tak gitu?hihi).. Then, kat office pun, I'm a bit busy. Bit ke? Very busy la.. Macam-macam keje nak buat, tambah pulak dengan proses shifting work I'm having now (will tell you guys the story later).. So, memang tak boleh nak curi-curi masa nak online la. FB boleh (oopss kantoi :P) tapi tak selalu.. Time-time free or during lunch hour bolehla kan.. Like what I'm doing right now :D

Insyaallah, dah ada peluang dan masa nanti, I'll blogging like crazy macam dulu-dulu lagi :D

Till next entry, take care all!

Cheers :)

p/s: Tangan kanan sakit..sebab kelmarin saya buang tebiat main badminton. Oh, habis pecah segala lemak! :D

4 comments:

  1. really miz u dear..keje, keje gak..kesihatan kena jaga k.. :)

    ReplyDelete
  2. wah..kira x da lagi la eh lemak jahat?

    ReplyDelete
  3. salam
    selamat kembali, kadang sibuk ni satu excercise tambahan scr tak langsung gak, lemak oh lemak.......

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...