Wednesday, January 27, 2010

Two Is Better Than One....



Alhamdulillah...

Lama tak bercerita pasal pumpkin and me kan?
hehehe bukan ape..kang nanti orang cakap aku ni dahla tak update blog. Pastu tetiba update cerita pasal pakwe lak eh ehehe..
Jangan mareee...

Anyway, kitorang macam biasalah..jumpa 2,3 minggu sekali..atau paling lama 2,3 bulan sekali. Dah dia kat sana, aku kat sini, masing-masing kena banyak bersabarla kan. Aku pun tak nak paksa-paksa dia turun KL every weekend semata-mata nak jumpa aku. Perjalanan makan masa dah, pastu duit minyak, tol, penginapan lagi. So, daripada bazirkan masa, wang ringgit tu, tak jumpa selalu pun takpelah. Jarang jumpa pun elok jugak kan.. Kekadang takut kalau diri ni terlagho.. Nauzubillah, semoga Allah melindungi aku dan dia daripada godaan syaitan..

Bila nak kawen?
Itu soalan paling famous di alam semesta ini eheh..
Erm..aku sendiri pun tak tahu bile sebenarnye. Kalau ikutkan hati memang nak kahwin dengan segera je..
Tak tahan ni ahahaha..
But we're planning slowly..Nak bina masjid ni bukan benda senang. Banyak perancangan kena buat. Aku takdela nak buat majlis besar-besar. Simple je tapi simple pun kena rancang dengan baik kan?
So, Insyaallah, ada jodoh, kahwinla kami..
 Doa-doakanla :)



Ok dah.. takleh panjang-panjang..takut korang rasa menyampohs ehehe..


7 comments:

  1. doakan jugak untuk aku jugak...umur dah amat2 cemburu ni huuuuuuuuuuuuu

    amin..moga jodoh kamu ngn dia akan sampai.

    ReplyDelete
  2. sabar.
    sabar.
    jgn gelojoh.. =) smpai masa nnti kawen lah wani dgn dia.

    ReplyDelete
  3. so sweet..2 tahun lebih dh ek..tahniah amal! :)

    ape2 pn, jgn lupa jemput shi tau nnti..tingin gak nk tgk amal n si die..

    biar mjlis simple, tp brmkna sgt2..kn..?kn..? :)

    ReplyDelete
  4. lama dah kan o kapel.. apapun kapel lagi lama lagi bahaya.. kawen cepat.. hehe..

    ReplyDelete
  5. cepat2 kawen.. hehe
    dah 2 thun? ooo ptutla x sabar.. muahahha..
    nway.. smoga cepat2 kawen dan berbahagia smpai bila2.. :)

    ReplyDelete
  6. nt klau dh confirm, jgn lupe anta invitation k..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...