Tuesday, January 26, 2010

Saya Tak Bersalah!

Curi-curi menaip......
Amponkan aku, dah gian sangat ni hehehe..

Tension melihat tajuk cerita menarik kawan-kawan tapi aku tak dapat membacanya..
Tension melihat blog aku tak berupdate, bersawang bagai...
Tension melihat jumlah pengunjung yang.. KOSONG!... ='(

Sedih jugak rasa.. Tapi apakan daya.. Aku takleh paksa orang datang berkunjung ke blog aku neh.. Sape suruh aku tak update kan?? huhuhu... Tapi bukan salah sayeeee.. Laptop yang buat hal :( Pape pun, tima kasehhhhhh daun keladi kepada kawan-kawan yang masih sudi bertandang...hehe anda memang terbaeeeekk!!

But honestly and seriously i tell u guys kan, hidup tanpa internet memang membosankan! Semalam ada dengar dalam FLY FM.. Katanya, semalam, 25 January 2010 is a 'No Internet Day.' Ramai jugak yang call bagitau dorang memang tak boleh hidup tanpa internet. Ada yang sebab dorang ni terlalu obses dengan Facebook, You Tube, Twitter etc etc.. Bagi aku.... hidup without internet ni memang seriously membosankan!! Dah 2 bulan dah ni takde internet kat umah. Opis ade, tapi berpada-pada la kan.. Lagipon busy memanjang kat opis ni. Kecuali pagi ni, saya dah terlampau gian! ahahaha..

Anyhow, aku biasanya online untuk.. BLOGGING! That's the main reason.. Then, I loo00oove reading other's blogs. Suka membaca kisah hidup orang. Macam-macam cerita menarik. Sometimes we could learn something from their writing. Facebook, Friendster jatuh nombor 2 dan 3.. Jarang jugak sebenarnya bukak laman web sosial neh.. Then, download lagu! ahaha.. Favourite dari time study dulu lagi... So now, almost 2 months without internet, huh, bosan tak terkata. Aku kat umah, tergolek tido jela....

Hmm..laptop belum sembuh.. Masih dalam wad. Semalam doktornya tak datang, tak dapat aku bertanya khabar, ape cerr laptop busuk ku itu. Hari ni aku akan cuba terjah doktornya. Oh yes, itu keputusan saya, baiki laptop dulu baru kereta :D

Nantikan kemunculan semula saya ye? (Bunyi macam artis veteran nak kembali ligat dalam persada hiburan je ekekeke)

2 comments:

  1. ko kembali ngn new album ker hahahahhaha :p

    ReplyDelete
  2. suke jgak tahu kisah hdup org.. heheh

    moga lptop cpt2 smbuh.. uhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...