Monday, January 11, 2010

Laptop oh Laptop!

Assalamulaikum..

Anyone misses me? Oh, I miss you all badly!

Seriously bosan weekend haritu. Just duduk terperap kat umah, golek-golek atas katil, tengok kartun kartun kartun.. Nak keluar malassssss, berat bons ahaha.. No la..actually, takde duit nak pergi beronggeng. Gaji blom masukkk.. Cepatla 15hb!

Laptop masih rosak =( Tah bile nak pegi baiki. Hopefully, gambar-gambar, lagu-lagu yang tersimpan dalam Local D masih boleh diselamatkan. Aku tak sanggup kehilangan semuanya!Tak boleh guna laptop, tak boleh online, rasa macam hilang satu tangan je ehehe.. Hidup memang bosanla. Kalo laptop ok, 24/7 aku online. But now, aduhai..bosan!

Insyaallah, dapat gaji nanti aku bawak laptop ni pegi berubat. Then after dah ok, bolehla aku jenjalan kat blog korang. Really miss blog walking +_+

Take care all! :D

8 comments:

  1. owh cian kat lappy dia..sabo2 eyh :)nnt bawa dia pi klinik..huhuhuh

    ReplyDelete
  2. bela kartun je kat rumah! ekekeke

    ReplyDelete
  3. nnti bwk lappy p klinik :)
    im new, polow me back :)
    http://afhamfahmy.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. oh...
    klu x de laptop onlinem ane nih?
    xD

    ReplyDelete
  5. semoga laptop wani cepat sembuh..hehe..

    ReplyDelete
  6. thanks all,
    huhuh semoga cepat2le laptop tu okay. rindu gile nak blogging ni. xske tgk blog bersawang..

    eazy, janganla tanya soalan yang mengantoikan saye ahahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...