Saturday, January 2, 2010

Jangan Lupakan Saye Ye?

Assalamualaikum dan salam pagi Sabtu..

Oh, cepatnye masa berlalu! Malam ni saya akan bertolak pulang ke Putrajaya dah..sobsob..

Malam ni juga, sepupu saya, Kapten (Dr.) Hamiza akan melangsungkan majlis pernikahannya dengan jejaka pilihan hatinya, Kapten Mukhriz. Tahniah tahniah.. Semoga kalian bahagia hingga ke akhir hayat. Maaf aku tak dapat hadiri kenduri esok.. Terlepas nak tengok perbarisan tentera, terlepas nak tengok korang jalan bawah pedang. Wah wah.. Takpelah, bulan 2 nanti saya pegi kat Kepong ye :) Kepada kakak dan adik, dan abang dan mak ayah saya, makan kat kenduri sok, ingat saya juga ye hihih...

Adik aku pun dah nak daftar untuk second sem kat UiTM Machang. Bestnye jadi dieee.. Dok dekat sangat-sangat dengan rumah. Kalau naik kereta/ bas dalam 30 minit/45 minit je perjalanan. Kalalu jalan kaki memang lame laaa.. Tiap-tiap weekend boleh balik rumah. Isk jeles jeles.. Adik saye, Laling, sem 2 ni belajar rajin-rajin. Jangan dok berkasih sayang ngan henpon jeee.. Sem 2 ni blajar sungguh-sungguh sampai dapat Dean List lagi okeh?????

Klah, wanna sign off.. Maybe for a few days blog tahapehape ni akan tinggal tak berpenghuni. I'm off to Putrajaya tonite and laptop aku pulak rosak. Tak boleh nak guna langsung. Once everything's fine, I'll continue blogging.

Thanks to all yang sudi singgah, teruskan menyinggah ye. Masa saya takde ni jangan lupekan saya ye kawan-kawan....Terima kasih juga kepada yang sudi knock-knock nuffnang saye. Leb u all..Nanti saya blanje kit kat.. :D





p/s Motam gave birth to three cute lil kitties today (setakat pukul 8.30pagi tadi la. Tak tau kalo ada yang blom keluar).. Alhamdulillah ibu dan anak berada dalam keadaan baik :)

11 comments:

  1. kempen org utan?

    :D.oke. nk kit kat! (tetibe)

    ReplyDelete
  2. 30/45 minit ke uitm machang? aik?

    dimanakah rumah kamu? =)

    ReplyDelete
  3. ije : meh i tolong jawab.. dia tinggal kat jalan salor.. hehe..

    wani : apsal plak ble laptop rosak.? neway i miss u and i dah tukar address belog i.. atas sebab2 tertentu.. ^^

    ReplyDelete
  4. 3ominit ke uitm mace? duk kok lanas ko? hehe..

    ReplyDelete
  5. schult,

    aa..kempen org utan..jangan lupekan dia..eh??

    ReplyDelete
  6. ije,

    wani dok kat pendek..dkat2 wakaf che yeh tuuu..

    ReplyDelete
  7. chan,

    ehehe terima kasih tlg menjawab soalan ije :)

    erm..tak taule rosak ape..sedih btol! oh, nape tukar huhu

    ReplyDelete
  8. sis maswani,

    dok dkat2 jugak doh dgn kok lanas tu hehee

    ReplyDelete
  9. okey...tunggu wani come back...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...