Thursday, January 21, 2010

Hidup Segan, Mati Tak Mahu.......

Assalamualaikum! :D

Hacoooommmmmmmmm!!~ Haa..petanda blog bersawang dan berdebu dengan haibatnye. Haih, blog ni macam hidup segan mati tak mau dah.. Sorry all, lama aku tak update. Lama aku tak jenguk blog korang. Kat ofis skang ni, aku busy gileeeeeee.... Last week, hari-hari balik petang. This week pun ada je keje yang datang..so, nak jenguk-jenguk blog korang pon tak sempat..Laptop plak masih belum dibaiki. Entah bile nak bawak p kedai. Masa dan WANG amat mencemburui aku :(

Bulan ni sepatutnye kena servis kete.. Tengah pikir-pikir ni, nak guna duit yang sikit tu untuk servis kete ke servis laptop?? Aku dah rasa tertekan ni takde laptop. Takleh online lama jugak dah ni. Dok bayar free free jek Maxis BB tu bulan-bulan. Kereta pulak, baru 5 bulan after last service. Bese 6 bulan kan? Kalo ikut mileage memang dah kena bawak pergi servis. Tapi aku takde plak rasa macam kereta tu bermasalah. So, rasanya, aku postpone servis kete to next month and fix the laptop this month lahh.


Wajarkah keputusan ku ini??? huhuhuhuh..

3 comments:

  1. huh agk berat gak masalah ko ni...? pg la baiki laptop dulu...pas tu bulan depan kete plak eyh..

    dua2 sama penting kan? :)

    ReplyDelete
  2. mmg dlm d lema kan..
    mmm..
    tgok keperluan la mcm mna..
    yg mna lgi pting?
    kalo keta still mampu bertahan.. x salah baiki laptop dulu.. kan kan

    ReplyDelete
  3. yerr.. sila servis laptop dalam kereta..dapat sekali service dua dalam satu..hehe!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...