Friday, July 31, 2009

Mengenangmu.....

Dah satu hari tak update blog! Rindu tak?hehehe.. Macam tak rindu je, tak ada orang pun datang menjenguk blog saya. Waa sedih sedihh....Sorry sorry, ter'emo' pulak..

Anyhow, last Wednesday saya busy yang amat. Pagi tu, macam biasa saya masuk keje pukul 5.30 pagi. Eh tak, biasanya saya masuk pukul 5.45 pagi hihihi.. Tak tahulah, buang tebiat ke ape, saya datang awal pulak hari tu kan.. On that day, pada jam 2 petang hingga 5 petang, kitorang ada Mid Year Update Meeting dengan Managing Director yang turun dari Australia. So, saya sebagai admin ni kenala setup auditorium untuk meeting and etc etc.. Pastu my boss bagitau dia nak saya datang untuk meeting malam jugak. To setup and etc etc.. Erk, saya rasa macam nak pitam-pitam gitu. Tetapi, demi kerja, saya kena datang la kan?

So Rabu hari tu, begini schedule saya:

5.30pagi - Masuk office
2.00 petang - Meeting
5.00 petang - Balik rumah, golek-golek sejam dua jam
8.40 malam - Ke office lagi sekali (masa ni gua bagitau lu, pale gua berat dah..)
10.00 malam - Meeting
12.00 tengah malam - Meeting habis dan saya cepat-cepat cabut balik

Haa dasyat tak?? Saya pun tak sangka saya mampu bertahan dengan keadaan itu.. Memang balik pukul 12 tu, kepala saya dah geylong geylong, ngantuk, penat, sakit kepala, semua ada laa.. Alhamdulillah, my boss bagi sedikit kelonggaran untuk datang lewat pada keesokan harinya (semalam, Khamis). At first, my boss tanya, "You nak datang lambat ke, nak take a day off?" Saya pikir punya pikir punya pikir, last last saya cakap, "Saya datang lambat jela boss.." Bagus tak?hahaha.. Kalo cuti pun best jugak, tapi sebab ada keje yang belum selesai, hati saya ni berat sangat nak cuti. Saya memang tak suke kalau ada keje yang tak siap, rasa macam serba tak lengkap huhuh...

Jadi, semalam, Khamis, saya masuk pukul 12 tengah hari dan pulang pada jam 3 petang. Bes kan jadi saya?hehehe.. Company ni memang best, working hoursnya very flexible. Pandai-pandai kitala nak mengatur masa..

Kawan-kawan, saya ada cerita sedih nak share.. Sobsob..

Rabu hari tu juga, sedang saya dan beberapa orang kawan breakfast, datang our GM, asking about an accident yang berlaku depan MDEC building, not really far from our office. Dia cakap ada sebuah kereta terbakar and she just wanted to make sure yang terlibat tu bukannya staff kami. Masa tu takde sape yang tahu sebab tak lalu kat situ. Then, datang kawan saya yang baru sampai. Dia bagitau dia nampak. Gen 2 terbakar. Dia kata tak tahu ada mangsa ke tak tapi dia nampak ramai je orang berdiri tepi jalan, menyaksikan kejadian. Dalam fikiran saya masa tu, mungkin tak ada mangsa, mungkin mangsa dah diselamatkan.

Tapi, rupa-rupanya.... ada mangsa.. Dan beliau meninggal dunia dalam kereta tersebut. Terkejut sangat bila saya dapat tahu. Mangsa seorang perempuan, dan baru je dapat anak. Aduh, lagi sedih.. Semalam, saya asyik teringat-ingat kisah dia.. Orang cerita, dia cuba nak keluar tapi tak dapat. Dia pergi seat belakang, cuba nak keluar dari belakang, tapi malangnya pintu belakang pun tak boleh bukak. Saya cukup terganggu dengan kisah dia. Semalam, saya Google, anything on that accident. I found a few forums and blogs yang bercerita mengenainya. Harian Metro juga ada menyiarkan berita mengenainya.

Satu blog yang menyentuh perasaan saya ialah, blog rakan arwah.
Aduh, kalau arwah rakan saya, pasti saya juga akan turut merasai kehilangannya...

Al-Fatihah buat Allahyarhamah Norzihanie Shafiee. Daripada Dia kita datang, dan kepada Dia jua kita akan kembali. Semoga roh beliau ditempatkan bersama orang-orang yang beriman..

Wednesday, July 29, 2009

Gazillion Thank Yous To All!!!

Weeeeeeee.... howdy ya'all???? Semalam besday gal (ehem2) agak tidak berapa nak sehat. Bersin-bersin dan sakit tekak (ahh please pray that it's not THIS disease). Jadi jari jemari pon agak lembab sket nak menaip (ehe alasyan alasyann..)

Semalam actually berniat ikhlas nak menaip entry khas buat semua yang mengucapkan selamat hari lahir kepada saya.. Saya terharu! :D Namun disebabkan masalah yang telah dinyatakan di atas, maka saya postpone pada hari ni.. Inipun seringkas yang mungkin je ni sebab berblog di ofis (eheh tak baek btol)..

Aaa first of all, marilah kita makan kek dulu.. Nganga-nganga semua, makcik Wani nak suap nih hehe..

Kenapa nama Jackie & Alwani (wat-wat nampakla eh nama kat bawah yang sedikit terlindung itu)? Sebabnya semalam kitorang celebrate birthday kami berdua! Yayy! Jac's birthday was on 25th July (Saturday) and aku punye semalam la kan, 28th July. So, kira one shot celebration lah... Geee,thanx to my boss for the cake+ice cream+present!


Ye..potong-potong kek... Keras yang amat ini kek.. Tapi bila dah masuk perut yummylicious!! Heaven heaven ehehehe... Aku bab-bab makan nombor satu la kan.. Semalam boss and friends belanja makan Domino's!! Yummm yummm....

Ini hadiah pemberian bosh. Thanx bosh. Saya sangat suka ini flask. Kini saya tiada alasan lagi untuk tidak minum air suam banyak-banyak huhuhu...

Thanks to all my team mates yang bersusah payah menyediakan kad birthday ni. Berbulu-bulu lagi haa.. Kat mane tah dorang carik bulu ayam tu hehehe...

Saya terharu sangat semalam sebab ramai rupenye yang ingat birthday saya. Ke sebab saya dah canang-canangkan kepada dunia dari awal?hihi.. Jadi dengan ini, saya alwaniamalini (yang sudey tua) ingin mengucapkan berbanyak-banyak


Thanks Comments


kepada semua yang tidak lupa mengirimkan ucapan salam hari lahir kepada saya menerusi SMS, Friendster, blog, G Talk, YM, Facebook etc. You know who you are. You guys are the best and I appreciate all the wishes the most. Thank you thank you thank you....



Hugs Kisses Comments

(^_^) HUGS AND KISSES FROM ME TO ALL (^_^)



----------<@@@@@

Tuesday, July 28, 2009

Selamat Hari Lahir, Alwani Amalini (^_^)

I'm 24 today.
Believe it or not.
Can't believe myself.

Terima kasih buat mak yang bertarung nyawa melahirkan saya, 24 tahun yang dulu.
Saya dulu Baby Giant kata mak. Sebab berat saya semasa dilahirkan ialah 4.75kg. Doktor sendiri terkejut. Nurse semua mengerumuni saya. Nak saksikan sendiri Baby Giant yang dilahirkan. Bayangkan, macamana keadaan mak ketika melahirkan saya. Secara normal pulak tu! Huh, sungguh besar pengorbanan mak...

Terima kasih sekali lagi buat mak dan ayah yang bersusah payah membesarkan saya. Mak ayah tak pernah manjakan saya. Saya akan dipukul kalau saya tak mendengar kata. Mak dan ayah tidak akan memihak kepada saya kalau terang-terang saya yang membuat salah.

Ketika remaja, saya akui saya mengalami krisis identiti yang sangat teruk. Orang kata, zaman remaja ialah zaman pemberontakan. Memang betul, saya selalu memberontak. Saya bodoh. Fikiran saya singkat. Tapi, mujur saya segera sedar. Alhamdulillah.....

Saya punya rakan-rakan yang baik. Saya punya rakan-rakan yang sentiasa membantu saya. Kadang-kadang saya fikir, adakah saya juga kawan yang baik untuk mereka?

Saya bertuah juga memiliki seseorang yang mencintai saya. Menyayangi saya sepenuh hatinya. Doa saya hanya satu, semoga cinta kami sentiasa utuh dan Insyaallah, jodoh kami dipanjangkan, Saya ingin sekali menjadi suri dalam hidup dia, menjaga dia dan menyayangi dia. Doakanlah kami bertemu jodoh dan akan kekal bersama sehingga ke akhir nyawa....

Saya hanya ada satu benda yang membuatkan saya sedikit kecewa dengan diri saya sendiri. Saya tidak tahu apa matlamat hidup saya. Shame on me. Orang sering bertanya, "apa matlamat hidup Wani?" Orang selalu bertanya, "adakah ini apa yang Wani nak buat?" '"Adakah ini apa yang Wani nak??" Saya malu. Malu sebab saya tak ada jawapan untuk soalan-soalan itu. Sampai bila saya nak jadi begini agaknya. Wake up alwaniamalini, you're already 24!!!

Saya perlu berubah... Saya perlu tetapkan satu jangka masa. Dalam masa setahun ini, saya perlu melakukan sesuatu yang membuktikan saya sudah berubah..Saya sudah dewasa, saya sudah miliki matlamat, saya sudah bersedia untuk membuat keputusan sendiri. Saya tak mahu lagi hidup saya ditentukan orang lain...........

Hari ini, saya bangun dengan senyuman yang paling manis. Saya bersyukur masih dikurniakan kesihatan dan kesejahteraan. Syukur Alhamdulillah, Yang Maha Esa masih memberi peluang kepada saya untuk meneruskan hidup, mencari keredhaan-Nya, dunia dan akhirat. Alhamdulillah.......

Saya, manusia biasa, punya kelemahan...
Dalam kelemahan itu, saya perlu bangkit mencari kekuatan dan menjadi seorang yang lebih baik. Insyaallah..


28 Julai 1985, 12.55 tengah hari,
Selamat hari lahir alwaniamalini =)

-------<@@@@

Monday, July 27, 2009

Pagi-pagi dah terkena....

"Sayang, dah bangun belum?"

"Baru sedar.."

"Mak sayang sakit perut.."

"Hah? Mak sakit perut? Abang call mak kat kampung ke?"

"Taklah...mak sayang yang sakit perut.."

"Eh tak paham...mana abang tau?"

"27hb 7 tahun 85, mak sayang dah sakit-sakit perut sebab esok alwaniamalini akan kuar hahahahaha, tak faham lagi?"

"What the..........."

"Huahuahuahua orang tu pagi-pagi dah kena.."

"$#$%*&Y(*^*%(&*(&%$#@$*_(*&%%%%%%........"

Sunday, July 26, 2009

Can't wait to...


[source]

ALICE IN WONDERLAND....a very famous story when I was a child. Aku tak suka menonton Alice in Wonderland kecil-kecil dulu. I'd rather watched Snow White or Beauty and The Beast.

Why not Alice? Because she's such a brat! Seriously naughty this little girl. Aku kecik-kecik dulu takut nak tengok cerita dia ni sebab kenakalan dia tu very OTT! Aku takut nak tahu apa musibah yang akan melanda dia apabila dia terlalu nakal. Ada je benda yang orang larang dia akan buat.

So, cerita Alice in Wonderland ni memang aku tak berapa nak layan.

Akan tetapi, jengjengjengggg....... Aku dapat tahu, Johnny Depp's next movie ialah Alice in Wonderland!! yag diarahkan oleh famous director, Tim Burton. Asal Tim Burton punya filem, for sure Johnny pun ade kan.. Contohnya, Edward Scissorhands, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, Charlie and The Chocolate Factory.. Sume tu filem arahan Tim Burton lakonan Johnny Depp yang meletup-letup. Nak tahu apa lagi filem arahan Tim Burton, boleh klik sini.

Maka memandangkan Johnny Depp yang berlakon dalam cerita Alice In Wonderland versi bukan cartoon ni, maka aku tak nak lepaskan peluang menontonnya miahahahaha.... Yang penting leh tengok Johnny yang hensem (gugugaga gataii!)


[source]

This is Alice yang nakal itu, lakonan Mia Wasikowska.

Film ini actually sequel dari cerita kartun Alice. Dalam kartun tu, Alice baru berusia 10 tahun (tu yang nakal tak hengat tu). Dalam filem ini pulak dia dah berusia 17 tahun.



Haaa...yang gaya cam drag queen tu ialah Johnny Depp. Huiyooo mekap cun abes hihihi.. Johnny memegang watak sebagai The Mad Hatter. Aku tak pernah menonton atau membaca buku Alice In Wonderland so aku tak tahu apa watak The Mad Hatter ni. Gaya macam jahat. Tapi tak taula. Ada sape-sape tahu??

Yang kat sebelah tu plak Helena Bonham Carter. Kalau perasan, dalam filem Tim Burton mesti ada Helena. Mestila kan, dah wife dia huhhu.. Helena memegang watak The Red Queen yang ingin merampas takhta adik dia, The White Queen, lakonan Anne Hathaway.

This is what I can't wait to watch. Tim Burton's epic movie, with yummy Johnny Depp as one of the star. Can't wait!! But have to wait lorh, this movie will only be in the cinema on 5th March 2010...

BTW, watch sneak peek of the movie HERE.


(^_^)

HAPPY BIRTDAY SIS AYU! =)



HAPPY BIRTHDAY TO MY DEAR SIS AYU (^_^)


People say we do not look alike. But it doesn't matter cos we share the same blood.
Thanks sis for everything and for having me here with you.


HAPPY BIRTHDAY & I LOVE YOU SIS!!

Saturday, July 25, 2009

Bosanla!~

That's all I want to say. Thank you. You're welcome.

Happy joyful birthday!!!





Happy Birthday to my dear friend, Adyana, yang kini berada di Mesir.
Adyana is one of my good friend masa kat MMP dulu. Tak ingatla macamana boleh rapat ngan dia hehe tapi, aku sentiasa ingat, aku dan dia berkongsi macam-macam cerita. Kitorang dulu selalu berbalas surat, padahal duduk sekelas je haha...

Adyana jugak, teman gayut-gayut aku.. Aku dulu suka gayut tau.. Kalau dah cakap tipon tu, memang boleh makan masa berjam-jam. Dulu kan manade pakwe, Adyanala pakwe aku haha (I used to call her Abang Ady hihi)..

Bila aku dah tukar sekolah, makin jauh pulak rasa dengan dia. Dah takde lagi surat menyurat. Dah takde lagi gayut menggayut. Sampaila aku dah masuk matrik, dia pun sambung belajar..sampaila sekarang ni dia kat Mesir, dan aku masih di Malaysia (bila aku nak pegi oversea gak nih)... Walau ape pun, dia sentiasa dalam ingatan aku.


Adyana, Selamat Hari Lahir, semoga awak sentiasa dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. Rindu awak! (^_^)

FOREVER IN LOVE

::: pumpkin.and.me :::

Love leads to laughter
Love leads to pain
With you by my side
I feel good times again

Never have I felt these feelings before
You showed me the world
How could I ask for more

And although there's confusion
We'll find a solution to keep my heart close to you

And I know, yes I know
If you hold me, believe me
I'll never, never ever leave

And I know
There is nothing that I would not do for you
Forever be true
And I know
Although times can be hard
We will see it through
I'm forever in love with you

Show me affection
In all different ways
Give you my heart
For the rest of my days

With you all my troubles are left far behind
Like heaven on earth
When I look in your eyes

And although there's confusion
We'll find a solution
To keep my heart close to you

And I know, yes I know
If you hold me, believe me
I'll never, never ever leave

And I know
There is nothing that I would not do for you
Forever be true
And I know
Although times can be hard
We will see it through
I'm forever in love with you

No need to cry
I'll be right by your side
(Right by your side)

Let's take our time
Love won't run dry
If you hold me, believe me
I'll never, never ever leave

And I know
There is nothing that I would not do for you
Forever be true
And I know
Although times can be hard
We will see it through
I'm forever in love
And I know
There is nothing that I would not do for you

Forever be true
And I know

Oh I know
Although times can be hard
We will see it through
I'm forever in love with you


::: I WILL ALWAYS LOVE YOU HONEY :::

Friday, July 24, 2009

ICE AGE 3 - DAWN OF DINOSAURS & a few anak dara yang takde keje hihi

Alkisahhhh...maka tersebutla kisah..aku dan rakan-rakan tulang belakangku telah ke Alamanda semalam, menonton filem di bawah:



Kisahnya, aku masih di ofis pada jam 2 lebih-lebih apabila aku menerima mesej daripada Anne yang berbunyik, "Ateh, cari Ice Age 3, waktu paling lewat pada malam ini.."

Aku pon tot tet tot tet mencari di website GSC. Paling lambat kul 11.15mlm. Tapi setelah membuat perbincangan rapi, kitorang memilih untuk menonton pada jam 9.15mlm.
Memandangkan aku duduk paling dekat dengan Alamanda, I don't mind pegi awal sket untuk beli tiket. Actually nak cop our regular seat, kat atassss sekali..Tapi semalam seat tu dah orang amik. Masih ada space tapi tak cukup untuk kami bertujuh. 7 okkayy..kawan nyah memang ramai....

So semalam, kami terpaksa dok bawah sket. Tapi takdela betul-betul depan screen. Tak kose aku nak mendongak huhuu.. "Kawan-kawan, seat semalam ok je kan??huhu" Takmola aku sorang je yang okay. Tapi semalam aku tengok dorang sume gelak sakan jek, so kira okla tu...



Maka inilah wajah separuh daripada kawan saye yang 7 itu.. Yang 4 orang ni memang suke mencapap muahahahahaha....



---Amal: Jum tengok wayang lagi pada besday sayeee..saya leh claim tiket free hihihi....

Thursday, July 23, 2009

Jemput makan, jangan malu-malu....















Saje bagi korang terliur sket......













---Amal: Aku lapar sebenarnye ni......

Apa Bezanya?

Ini ice chocolate, Secret Recipe yang punya...



Ini ice chocolate, Kenny Roger's yang punya..


Apa bezanya?

Kenny Roger's lagi best. JAUUUHHHH lagi SEDAPPPPPPP....

The taste is extremely chocolatie, lemak-lemak manis, uhh marvellous!

Ni yang rasa cam nak makan kat Kenny lagi ni lalalalalala.....

Wednesday, July 22, 2009

CAYAM, anda perlu bertanggungjawab.....

Cayam,

Sampai ati yam buat ling camni.
Ape salah ling pada yam?????

Yam memang suke mendera ling.
Yam dera jiwa dan perasaan ling.
Paling utama, yam suka dera ... ah, malas ling nak cakap yam dera apa.

Yamm, terlajak perahu boleh diundur.. Terlajak perbuatan memang takleh buat apa dah yam. Yam kena bertanggungjawab jugak di atas segala perbuatan Yam pada Ling. Ling akan menuntutnye yamm....

MyEm0.Com



Sape suruh Cayam tunjuk kat Laling gambar ni? Kan ling dah ghoiroh. kan ling dah kecur-kecur air liur....kan ling dah drooling drooling....


Tak kire..... 2hb ni, Tony Romo's mesti jadi milik ling. Yam belanje ye? Yam harus bertanggungjawab!


MyEm0.Com





--- Amal: Ampon yam, ling ter'exaggerated' MyEm0.Com. Ter'overexcited' dengan foto tersebut.

Tuesday, July 21, 2009

Pictures In My Head, and I miss 'em so....

Dengan segala hormatnya aku telah di'tag' oleh saudari ShiMawar. Takde masalah, sebab aku memang suka melaksanakan tag ni hehe.. Yang menjadi masalahnya, tag tersebut meminta aku meng'upload'kan gambar ketika kecil.

Hmm, masalah tu.. Sebabnya, masa aku kecik dulu belum ada lagi kamera digital yang gambar-gambarnya boleh ditransfer terus ke laptop. Masa tu pun, komputer yang ada tu pon pakai disket besar 4 segi tu. USB Port belum ada kot (ape aku merapik nih?) Aku sebenarnya cuma nak bagitau gambar-gambar aku masa kecik sumenye berbentuk hard copy. Dan semuanya ada kat kampung. Harap maaflah ye, Shi huhuh...

Masalah keduanya pula, hmm rasanya, waktu kecil dulu tak banyak kenangan-kenangan yang indah untuk aku. Tahla, kadang-kadang malas nak ingat-ingat balik kisah sewaktu kecil. Tak bestlah!!

So, sebagai pertukarannya, aku nak upload gambar-gambar masa kat UPM dulu. Banyak sangat kenangan kat sana. Seriously, aku rindu dan rasa macam nak kembali ke kolej. Nak jalani balik setiap aktiviti yang pernah aku join dulu. Best! College days were just too good to be forgotten.


This photo was taken for Sumbangsih (majalah tahunan kolej aku). Masa ni aku second year. Crystal, nama floor aku (1st Melur). Banyak kenangan aku masa kat floor ni. Banyak sangat-sangat.




Yang ni pulak, kitorang cam malu-malu sebab ada jejaka-jejaka hensem datang menyibuk masa photoshoot floor kitorang. Lupe plak dorang ni dari floor mana. (Yam, memandangkan Jebo tuh ada, dia dari floor mana eh? Yam ingat tak? Tetiba Cayam jadi mangsa haha...)
Aku suka gambar ni sebab gambar ni macam diambil secara candid. Ada orang tak perasan pon kamera tengah shoot. Macam biasa, aku maintain posing muahaha...


Gambar ni diambil masa Majlis Perasmian Sumbangan Hari Raya kepada abang-abang ATM (mypumpkin dapat tak agak-agak?Gedik!). Nama pendek majlis ni ialah SERUNDING. Sebabnya kitorang tiap-tiap tahun buat serunding pastu bungkus-bungkus, bagi ATM. Majlis ni anjuran Sekretariat aku, Sekretariat 3K, Kerohanian, Kebajikan dan Keceriaan. Masa ni aku jadi biro ape ye, lupa lak. (Anne ingat tak?uhuhu).. Tema malam tu ialah baju kurung berwarna hijau. Maka disebabkan itulah semua orang pun macam pokok bergerak hehehe.. Yang biru tu spesel sikit. Tini kerana dia yang bawak serunding untuk diserahkan kepada Jeneral ATM yang datang pada malam tu and Cayam pulak sebab dia menari pada malam tu. (Eh Yam, btul ke? Ke malam tu berlakon teater eh?)


Ini lagi gambar awek-awek ayu berposing hihihi... Ini kat dalam Bilik Anggerik. Bilik Anggerik ni macam bilik mesyuaratla. Kat sinilah biasanya diadakan meeting sekretariat malam-malam.


Yang ni pulak proses nak membuat serunding tu. Huu bukan senang tau. Berpeluh-peluh nak menyediakannya. Tapi yang bestnya,letih tu tak terasa. Sebab kitorang buat ramai-ramai. Satu kolej turun. Kalo tak turun memang terukla kena ngan floorep huhuh... Tapi kerana semangat bekerjasama, apa salahnya turun sekejap kan? Tapi kan, masa gambar ni diambil, aku pegang je kayu tu. Manade aku kacau, aku kan malas muahahahahah....


Ini malam sebelum kacau serunding tu. Ada pertandingan siat daging halus-halus. Sekali lagi aku mencapap kat situ muahahahhaa...


Yang ni masa sukan floor. Tak ingat dah aku masa ni aku tahun keberapa. 1st atau 2nd year maybe. Seronokkk, bangun pagi-pagi, turun kat Dataran Tanjung, main sukaneka. Macam-macam game la. Yang ni tengah passing span berair. Basah-basah habis haa atas pale hihih.. Dah macam budak kecik lak....


Haaa, ni aktiviti paling best masa aku 1st year kat KTDI. BAKSIS Kampung Berangkok, Sabah. Aku antara 3 orang budak 1st year yang join program ni. BAKSIS ni macam program anak angkatla. Selama seminggu aku duduk dengan keluarga angkat. Sorang-sorang huhuh.. Tapi bestla. Macam-macam kenangan pahit dan manis aku tempuhi sepanjang program ni. Gambar ni diambil ketika kami membuat lawatan di UMS.


Ahahahha...ni gambar serius lama. Masih nampak muka keanak-anakan kan? Masa ni 1st year. Sayang gile aku kat KTDI ni. Serius.


Hihihi...comel tak?? Ini sempena sukan interfloor. Lupa plak floor aku dulu combine dengan sape. (Anis, ko dulu floor ape eh??huhu).. Kitorang punye maskot ialah Donald Duck. Tu yang sume orang pakai topi donald duck tuh. Pastu siap buat formation lagi. Formation yang hancuss. Aku ingat lagi, masa buat formation tu kitorang siap gelak-gelak lagi. Ahh seronok sangat rasa :D




Cukupla dulu dengan gambar-gambar dan cerita ni. Macam-macam benda sebenarnya berlaku masa aku kat UPM dulu. Banyak sangat. And i miss those moments so much. If i could turn back time, I would... I want to go back then and feel it, enjoy it, over and over again......

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...