Friday, February 27, 2009

HO HO HO BALIKK KAMPUNGGG....

Saya dengan ini sukacita memberitahu, saya akan pulang ke kampung halaman pada malam ini..Walaupun cuma sehari dan semalaman, saya cukup excited..Sudah lama tidak pulang ke kampung. 5 bulan lebih mungkin? ahh...rindunya pada bonda dan ayahanda, kakanda2 ku, anak buah tercinta dan juga kucing2 kuuu...rindu rindu...

I'll post something nnt..love to share what i'm gonna do at home nanti..

can't hardly wait to go home!!!

=)
=)
=)



-amal-

FRIDAY BREAKFAST - Credit to Aishah


--- roti canai manis ---


What's with the roti canai?? Do not worry..i'm not goin to talk about the cholestrol level this roti canai has hehe..


Yang sebenarnye, every Friday morning, team aku akan berkumpul ramai2, mkn breakfast. kitorang amik turn untuk bawa sarapan untuk sume org. Last 2 week, it was my turn, and i bought nasi lemak for them. Friday last week plak, Timah beli bihun goreng. and this week, it's Aishah's turn..She bought us, roti canai yg emmm agak manis..so xyah letak gula dah kt kuah dia hehe (2 my fave way to eat roti canai tuhh)..


aku mmg nanti2kan hari Jumaat ni. normally aku cuma breakfast dgn biskut marie cicah nescafe je (sian x kat aku??)..so hari Jumaat nila, peluang untuk aku mkn sdap2 eheh...


tadi, sambil mkn, sambil sembang2..bes jugak..macam2 topikla kluar.. Topik nak bercuti ke Sarawaklaa..topik bila nak kawinlaaa..hehehe mcm2...mmg riuhla..


But then, dah mkn kenyang2, kena sambung wat keje balik...duduk lame2 nnt ada org complaint, Operations Team x wat keje hehehe..


So, next breakfast, turn sape??kita tgk nanti..hopefully dapat makan sedap2..yummmm2....

dah x sabar menunggu next Friday hmmmmphhh....

-amal-

UPDATE ON LIL DIMAN~~

~~~~Diman dah kuar dari hospital..YAYYY!!!~~~~

Diman dah sihat, still berak2 mungkin hehe and mungkin sedikit kurus..waa dah x chubby mcm Makcik dahhh..

ape2pon, glad that he's ok now..can't wait to see him tomorrow!! =) (yesss..aku akan pulang ke kampung tonite!! ngeeee~~~~)







-amal-

Thursday, February 26, 2009

Poor lil' Diman

My mummy called last nite, talked to my sis, not me, but she told us quite a terrible news..my youngest nephew, Ady Luqman (kitorang kat umah panggil dia Diman), is in the hospital!!

I was quite shocked la..cepat2 aku SMS my bro, ty what had happened..cerita abang aku, Diman dari pg semalam muntah2..sampai letih, sampai naik pucat dah muka dia. So abang aku pon bawakla dia pergi Hospital Pakar Perdana dkat KB..trus kne admit to ward..kata doktor, Diman kne food poisoning..hmmmphhh...

Skang dah kne masukkan air (huhu sian tgn Diman yg gumukk tuu..) and hopefully, klu xde pape ptg ni dah bleh discharge...Kira teruk jugakla tu food poisoning sampai kne masuk ward, masukkan air..iskk...



--cepat2la sembuh Diman sayang--




-amal-

Wednesday, February 25, 2009

--- my friends, rindu kamu semua ---

hihihi...xnmpk muke sume org..xleh enterpremm..
noris
june
rosie
fairuz
yana
bess hang out ngn korang yesterday...mkn2 kt kfc, borak mcm2..
but sadly fairuz sakit. hope you're ok now dear..
dina
tinie
chan2
cpt2la turun kl..nnt kt hangout sm2 yer..
miss u gals so much!!!





-amal-





Satu Penghijrahan

Assalamualaikum... =)



This is my hmm tak-tau-blog-ke berapa-dah hehe..



Currently i'm posting all my thoughts dkat Friendster's Blog --- http://amalini.blog.friendster.com/



Tapi sekarang..rasa macam nak beralih angin..

Nak beralih ke tempat yg lebih besarrrrr hehe..



anyhow, i'm new in this thing, i'm slowly learning, but i won't slowly sharing..

i want to make this place, as a place where i can share my thoughts with the whole world (bsr cita2 ku eheh)..i want to make this place as a place where i can tell story, tell everyone what i've been doin lately, a place to talk laa..also talk to my own maybe..

please support me ya!! =)

-amal-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...