Tuesday, November 17, 2009

Words of Appreciation

Selamat pagi semueeeeee...

Takde benda sangat nak cerita pepagi buta nih.. Cuma, uols notice tak??? Weeee...ads nuffnang dah kelihatan.. Mister potato mister potatooo.. ahahaha, ok ok, I am over excited here eheheh..



Selalu tengok kat blog orang lain je. Selalu klik klik kat blog orang lain je. Hari ni dapatla tengok kat blog sendiri (hihi, cam j.a.k.u.n lak aku nih)..


Dulu masa awal-awal blogging, erm 5 years ago kalau tak silap, tujuan aku blogging hanya untuk isi masa terluang. Bosan-bosan, aku merapu sorang diri. Blog aku dulu mana ada orang baca. Aku dulu pun cam segan-segan nak bagi orang baca blog aku. Kalau bagi komen kat orang selalu jadi Cik Anon je. Tak pun pembaca senyap (silent readerla tu kan). Pastu lama-lama dah start malas nak blogging. [Read my damn.old blog: amalenchanted]

Tapi sekarang, maybe aku dah dewasa la kan (ecece ayat tak leh blah..). Makanya, aku rajin nak blogging balik. Rajin nak memberi komen tanpa menyembunyikan identiti sendiri. I'd rather be myself other than following others! Itu lebih baik kan? Tak kisahla apa pandangan ramai orang terhadap aku. Yang penting, aku tau sape diri aku..

Seronok bila dapat kenal kawan-kawan thru blogs ni. Aku suka baca kisah orang. Kadang-kadang jeles sebab they are so good in writing! Jeles jeles *_*  Tapi takpe, aku teruskan dengan cara aku. Originality is better than similarity (ok, pepatah yang direka sendiri!). :D




I'd like to say, thank you to all for all your kind thoughts, for all your kind comments. Appreciate it the most. Semangat aku untuk blogging datang daripada anda semua! Anda yang sudi singgah, anda yang sudi membaca kisah tahapehape saye..
Mmmuaahh mmuaaahhh...

Aku akan berikan yang terbahekkkkk kepada anda semua (macam nak pegi pertandingan karaoke pulek).. Tanpa anda semua siapalah saye T_T





p/s: Err..segan nak cakap sebnanye ni, tapi..nak cakap jugaklah.. Erm, sudi-sudikanla klik kat ad nuffnang tu ye ngeeeee~~~ :D

8 comments:

  1. malu2 kucing plak wani nie...

    dulu zura mana ade blog...pastue mber suruh buat...so saje jelah buat then xsangka ramai plak yg follow cite hidup zura nie...

    malu tue mmg lah malu nk cite kisah hidup sndiri tp kekdg tue rase puas bile kite dpt menulis kan...

    org kata meluah melalui tulisan sedikit sbyk dpt hilang kan stess...

    ReplyDelete
  2. Solehah,

    terima kasih daun keladi...jangan lupe singgah la lagi eheh... ;)

    ReplyDelete
  3. zura,

    hihihi zuraaa..wani memang pemalu ehehe..

    tula, kekadang tak sangka jugak, ada yang sudi baca blog ni..

    betul2, kadang2 dengan menulis ni la kita dapat meluahkan perasaan kita dengan baik..

    thanks zura! :D

    ReplyDelete
  4. maswani,

    weee!~ kak wanii, tenkiuuuu :D

    ReplyDelete
  5. tedi..

    macam selamat bertunang plak bila baca tu ahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...