Tuesday, November 10, 2009

Slow + Addicted + Cold + Dilemma

Assalamualaikum~! (^_^)


Internet sangatla lembab. Slow. Perlahan. Tak cukup makan dan minum. Atau terkena penyakit semput mungkin?

Niat malam ni nak post gambar-gambar yang aku mention dalam post 'Sekadar Mengelap Habuk'. Tapi apakan daya, di atas sebab yang dinyatakan di atas, tak dapatla aku tunjuk kat korang semua gambar itu. Cuba bayangkan, satu gambar je dah amik masa hampir 15 minit nak upload.. Cet... Bikin hati panassSsSSssss... Gambar ada beratus-ratus nih. Macamana tu??

Aku ada banyak cerita basi nak cerita kat korang ni. Nak cerita gak walaupun dah basi. Nasibla hihi.. Emm, aku nak peram lagi seminggu dua lah ahaha..

Situasi sekarang - sangat tak boleh tahan nak menjelajah ke blog semua orang. Cannot tahan! Addicted to blog walking. Takdenyelah weekend nanti baru nak terjah eheh.. I already terjah u all petang tadi. Tangan tak tahan gatal nak klik2.. :D

Putrajaya dan Cyberjaya.. hari-hari hujan. Sejuk weh! Dalam ofis tu dah macam duduk dalam esbok. Even MD aku yang asalnye dari Ostolia tu pun cakap dia leh mati kena hipotermia sebab sejuk sangat opis tu. Oram putis pun leh cakap camtu. Apatah lagi oram tak berapa putis cam aku ni kan..Sejuk, terasa hingga ke tulang, pundi kencing pun asyik penuh jek..uhuhu.. Lagi satu, sejuk-sejuk ni, nak mandi pun rasa macam malassssss je. Percaya tak kalo aku cakap aku tak mandi malam ni? Jengg jeng jenggggggggg....

My good-and lovely-and sweet-and the good list goes on-Noris, ajak tengok 2012 Sabtu ni. Erk, terus blank. Dalam dilema. Satu, sebab Sabtu ni ada konsert Khalis. Dua, sebab duit dah tak berapa nak ada. Eh tak, memang dah takde. Tiga, err tu je.. Then, my another good-and-lovely-and-the-list-goes-on-Yana bagitau my darling Cayam Peresz is coming down to KL this weekend. Arkk, lagi dilema nih. I miss her. Alot! Nak jumpa dia.. But....Rujuk kembali sebab-sebab di atas. Oh, di dalam dilema!



Hmm..nak gi mandi ah.. Tetibe rasa diri ini busukkkk....

3 comments:

  1. samela kita. sekarang upload pic secara bijak.pegi upload dekat photobucket dulu! :))

    *mental!*

    ReplyDelete
  2. blog walking..
    haha~~
    pas SPM baru bley.. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...