Thursday, November 26, 2009

Rumah Sewa di Putrajaya...


..... susahnye nak cariii... *_*

Semalam, member aku Chan Chan call.. Dia skang dah jadi PTD kat Jabatan Taman Laut kat Putrajaya nih. Hari-hari dia berulang-alik dari Bukit Mahkota. So jauhla.. Aku tak tau kat mana Bukit Mahkota tu, maknanye memang jauhla tu ehehehe.. Disebabkan jarak pun jauh, nak kena bayar tol lagi, dia pun bagitau aku dia nak cari rumah area Putrajaya. Disebabkan aku ni penghuni kat Putrajaya so she seeks my help. Honestly, aku pun tak tau macamana nak cari rumah sewa kat Putrajaya ni. Tapi, apa salahnya mencuba kan.

So, semalam after work, kitorang pun pusing-pusingla Putrajaya ni. Chan Chan prefers house area Precint 9. Tapi satu pun tak jumpa. Ada pun satu nak jual. Memang tak nak sewa langsung. Kat Putrajaya ni memang banyak kuarters. Rumah beli dan untuk disewa memang tak banyak. Aku suruh je Chan Chan dok kuarters. Senang huhuh.. Katanya, nak discuss ngan parents dulu. Ok jugak tu, bincang dulu sebelum buat ape-ape keputusan kan..

Ada tak antara korang yang tahu mana-mana rumah kat Putrajaya untuk disewa? Tak kisahla kat Precint berapa pun.. Bagitaula aku eh.. Or u guys can just drop by at Chan Chan's blog and bagitau dia sendiri.. Hari ni kita tolong orang, mana tau esoknya, orang lak yang tolong kita.. Kan kan?

Appreciate all your help. Cheers! :D

6 comments:

  1. adik aku duk kt putra jaya nnt aku tanya kt dia

    ReplyDelete
  2. cuba cari dekat flat hijau pecint 9..rese2nya dia ada tampal iklan kosong kt bawah blok tmpat guard duk lepak.. aku pnah sewa kt ctu dulu hu3

    ReplyDelete
  3. azman shah,

    adik awak dok mana?tenkiuu ehh :)

    ReplyDelete
  4. budak kuning,

    kat flat hijau tu ade ke dia tampal iklan rumah sewa?org nak rumah..xnak flat huhuhu

    ReplyDelete
  5. hoho..tak pasti ada ke tak..kene carik :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...