Friday, November 6, 2009

Jalan Bijan



Google is celebrating the 40th Anniversary of Sesame Street coming up on November 10th. As many noticed today, the Google logo was changed to reflect Big Bird's legs where the normal Google L would be. This was in honor of Big Bird's birthday today.

All week Google will be showing Google Doodle's on their home page in honor of Sesame Street's 40th Anniversary. We can look forward to seeing some of our favorite muppet doodles up on the Google homepage.


Ohh..patutla ehh...dua hari ni ada character Sesame Street dkat homepage Google tu. Yang aku berjaya capture, gambar Cookie Monster dengan Bert & Ernie ni. (Thanks Mr. Unwanted sebab bagitau aku gambar dah tukar heheh..cepat2 aku bukak Google then buat screenshot).



Kecewa lak rasa sebab takde gambar Big Bird yang artikel kat atas tu cite. Kalau tak, boleh aku kumpul semua kan. Kalau ikut artikel tu, character-character Sesame Street ni muncul di homepage Google starting 4th Nov lagi. Asal aku tak perasan gambar Big Bird tu ek? Hmm..tetiba rasa comel pulak bila Google buat macam ni. :D


 

Sesame Street.. I grew up watching them! :)
Yang aku buat tanda soal tu..ape nama dia ye? huhuhu... dah google2, tak jumpa pun...

Be sure to check out Google's homepage to see what muppet doodle will be up next. Will it be Grover tomorrow? Or Snuffleupagus? or Oscar? The only way to find out is check Google's homepage every day. Perhaps on November 10th there will be a Google Doodle of the entire muppet cast in celebration of Sesame Street's 40th Anniversary.

Happy 40th Anniversary Sesame Street!



Sumber: http://www.examiner.com/x-11533-Celebrity-Charity-Examiner~y2009m11d4-Google-celebrates-Sesame-Street-40th-Anniversary 

4 comments:

  1. azman shah,

    eheheh..xdela minat sangat..cuma rasa cute lak bila google buat camni ;)

    ReplyDelete
  2. taman bijan yang mengunkit memori..hehehe (suka oscar ngan cookie monster)

    ReplyDelete
  3. teringat mase kecik2 dulu...tp xminat pun kartun nie...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...