Saturday, November 28, 2009

From Big to Small






 






 

 

 


This is how I was inspired.


If they can, why can't you???

22 comments:

  1. hebat2..mahu gakkkkkkkkk T_________T

    *sambil bersedih hati dah naik balik 3kg* UHUK UHUK

    ReplyDelete
  2. hehe..feminin sudah mau jadi maskulin ea..

    ReplyDelete
  3. body kamu dah ok dah tue...xperlu la ek he..23x

    out of topic--> klu xmerapu itu.. bukan broframestone la namanya kan he...23x

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  4. dik same lah kita...mau kuRus gak...lalallalalala

    ReplyDelete
  5. ish, ini maknanya lepas buka sem ni aku dah sekan start jogging ni.
    banyak makan daging raya ni..:)

    ReplyDelete
  6. ADAKAH DENGAN BERLAGAK DENGAN MAKANAN BOLEH JADI SEPERTI MEREKA???? WAWAWAWAAWWA NAK- KURUSSSSSSSS

    ReplyDelete
  7. cm ne yg kurus nk gemuk cikit je...makan2 xleh gak naik...hehee

    ReplyDelete
  8. waduhhh.. camner leh jadi gitu ekk.. kan best kalau saya pun leh gini.. ahahsksks..

    ReplyDelete
  9. cantik sgt dorg bila dah kurus..

    ReplyDelete
  10. sy suka gambar no 7.. dem..!! kurus giler dia.. nanti kita pegi fitness space ya wani..

    start bila saya dah duduk putrajaya la.. senang sikit.. deal..??

    sori la, joging kita seringkali tertangguh.. sori sgt2..

    ReplyDelete
  11. schult,

    jum kita join biggest loser! erk, tapi kamu dah kurus. tang mana nak kurus lagi tu?huhu

    ReplyDelete
  12. budak kuning,

    bukan nak jadi maskulin..nak jadi sihatttt...eheh

    ReplyDelete
  13. bro framestone,

    mana vro tau ok? lemak bersepah2 nih huhuh

    ReplyDelete
  14. sis enasan,

    jum kakk, kita p joging! :)

    ReplyDelete
  15. azman shah,

    bila larut malam..eh, bila ko dah start exercise n jaga makan! jum2 kita buat sesama :D

    ReplyDelete
  16. incik unwanted,

    haa mesti2..pasni kena start joging. perut dah memboyot tuhh..ehehe

    ReplyDelete
  17. suehann.

    yerrr, marilah kita berlagak dengan makanan!ahahahaha..

    ReplyDelete
  18. zura,

    adoi, yg kurus nak gemuk eh..meh sini kita exchange badan hihihi..

    ReplyDelete
  19. diarihatiku 1976,

    dia exercise tak hengat donia tuh..jum2 kita buat sesame :D

    ReplyDelete
  20. solehah,

    kan kan..cantik kann..muka yg dulu tembam, skang dah jadi bujur sirih..cun!

    ReplyDelete
  21. chan2,

    wokehhh, jum kita p fitness space! :D

    xpe, len kali blehla kita g jogging..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...