Saturday, November 14, 2009

Cerita Halloween yang Basi

Haluuu haluuu..

Meh mehh..aku nak bagitau cerita lapuk lagi basi nih hehe..

31st Oct ago, ofis aku celebrate Halloween. But bukan satu ofis,just night shift staff. Ini saje-saje jela..for fun orang kata. Bukan celebrate kerana memujanya. Office aku selalu ada 'Dress Up Day.' So, Halloween ni one of the day. Yela, time halloween ni kan macam-macam costume ada.

Tanpa membuang masa, aku hidangkan pada korang semua gambar-gambar yang diambil during that parteyy..Errr but, only a few jela. Susah nak upload sebab internet as slow as snail. Harap maklum.




 
These are staircase to level 4 office. Night shift staff dok level 3. Termasuklah aku. Staircase ni aku slalu panggil, "Staircase to Orion" sebabnye, level 4 office, nama gelarannya ialah Orion :D
Kalau korang tengok betul-betul kat tangga tu ada imej hantu. Photoshop je tuh. Tapi tangga tu memang scary la at night hihihihihih... Spooky!


 
aaa.. Ini 3 hantu. Err yang paling kiri aku tak sure apa characternye. Yang tengah, zombie mungkin? Yang paling kanan, ituuu vampire mungkin? Tak kisahla apa wataknya tapi memang menjadi la dorang ni..

 
Ini replika hantu yang dilekatkan di dinding ofis. Kira one of the deco. Jaket tu jaket company. Dorang cakap, tu jaket peninggalan ex-staff yang sudah pun RIP. hauhauauahau..iyela tuuuu..

 
Ok. This is the creepiest. Paling scary bagi aku. Erkk Mr. Bean yang cam dah mereng jekk..huhuuhuh...


Don't find me. I'm not there :D




Cerita basi lain nampaknya aku takkan cite lagilah.. Dah basi, masam dan berkulat dah. Tak elok lagi dah nak bercerita hehe...

5 comments:

  1. tedi,

    kat opis skang ada sorang je mat saleh. tp kalo MD, CIO, trainers dari ofis australia turun ofis cyberjaya, jadi ramaila :)

    ReplyDelete
  2. see-dah,

    akak xde..kalo akak jadi hantu dorang ni mimpi ngeri lak ehehe

    ReplyDelete
  3. Sie haben sich dem GesprĐ“¤ch entfremdet generic cialis online pharmacy viagra preis [url=http//t7-isis.org]viagra ohne rezept apotheke[/url]

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...