Tuesday, October 6, 2009

Soal Cinta, Soal Kerja, Soal Hati -- Thank you Cik Hani!

Hari ni hari sedih untuk aku..soal cinta..soal keje..soal hati...semuanya buat aku sedih. Tak henti-henti air mata ni mengalir. Dah lama jugak aku tak macam ni. Terlalu depressed, terlalu stress hinggakan aku tak dapat kawal emosi aku.

I am too fragile I guess. Terlalu rapuh hati aku ni. Dah banyak kali aku berusaha untuk kuatkan hati.. Susahnya, Ya Allah, tuhan saje yang tahu. Aku usaha, bukan aku tak pernah usaha.....Ya Allah, kau kuatkanlah lagi hati dan perasaanku ini.. Jangan biarkan aku hanyut dilanda badai perasaan sendiri. Kau berikanlah juga kekuatan untuk menerima segala dugaan dan cabaran ini dengan sebaik-baiknya....

Jutaan terima kasih buat Cik Hani yang mendengar cerita aku. Thanks babe. Thanks jugak sebab susah-susah bagi kad kat aku. Nampak sangat ko tak wat keje kat opis tu..Mana boss ko, aku nak repot nih muahahaha..


card from Cik Hani..hihihi masyeh!!!!

Mesti korang tertanya-tanye, sapelaaa cik hani ni kan. Asyik ada je nama dia kat blog aku ni kan.. Cik Hani ni, aku nak stori sket, sekutu donlod aku masa kat UPM dulu ahahaa..orang len sibuk online sebab nak cari journal untuk FYP. Aku ngan Hani lak sebok online sebab nak donlod lagu hahaha.. Aku rasa kitorang dulu cam berlumba-lumba lak. Ko ada lagu ni? Ko ada lagu tu? Dua-dua sibuk nak mendonlod lagu-lagu terbaru (ayokkk, bleh kena tangkap kita ni weh hihihih)..Aku rasa kalau kita berlumba-lumba dalam mencari jurnal drpd cari lagu2 baru tu kan, tah2 kita tengah wat PhD cam Jojo ngan Eugenie tu la Hani ehehehehe...


sape gumuk, sape kurus? - gambar zaman berhingus ekeke

hahaha..satu lagi, aku ngan Hani ni terlalu obses ngan gumuk dan kurus. Aku selalu cakap diala sekutu gumuk aku eheh..tapi kan, yele2, aku akui, cik hani jauh lagi kurus dari aku laa (ikhlas dari lubuk hati yang suci ni tau Hani!!). Takpe-takpe, siap ko, nanti aku exercise banyak-banyak. sure lagi kurus dari ko hihihihi..

Ape-ape pun, thanksla Hani for everything that u've said to me today. Akan aku pikir-pikirkanla ehehehe..


Amal: Tak mau sedih-sdih lagi. Saya penat bersedih. Saya akan tempuhi apa jua cabaran. Kena marah pun tak kisahla..Saya takkan lari daripada menghadapi kesilapan yang telah saya lakukan. Soal cinta? Saya terima dia seadanya. Pendek cite, aku pasrah lah! (jawapan standard artis bak kata Hani hehe).

7 comments:

  1. lumrah hidup..adakalanya kita gembira, adakalanya kita berduka.. be strong!

    ReplyDelete
  2. just cheer Up ye dik..hidup nie mmG begiNi..(^_^) senYum sokmO ...

    ReplyDelete
  3. pikir soal hidup dulu.
    sola cinta no 2 pun tak pe kot..he3

    ReplyDelete
  4. lemonade~
    ya, adat hidup..sometimes we're up..sometimes we're done...

    ReplyDelete
  5. kak ina~
    memang senyum sokmo nihh...walau sakit macamana pun hati ni, senyum tetap senyum :D

    ReplyDelete
  6. unwanted~
    huhu yele..tp kena balance gakla kan..i have feelings too uhuhuhu..btw, cinta pun mengenai hidup gak kan??eheheh

    ReplyDelete
  7. eh correction to lemonade!
    sometimes we're up n sometimes we're DOWN! eheh..wrong spelling pulek.tule, nak speaking sangat eheheh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...