Tuesday, October 27, 2009

Sepak Bola?

Sedang me'refresh' blog Keputusan Bola Sepak Terkini selang 15 minit. Er, tak..selang 5 minit..err tak tak, selang 2,3 minit.

Wah wah what happen to me? Tiba-tiba jadi kaki bola ni?

Alkisahnya, of course ada kaitan dengan mypumpkin kan (hihi *gelak gatai*).. Mypumpkin ni peminat setia bola. Tak kisahla mana-mana liga pon.. Liga omputihh..liga ommelayuu..sume dia layan. So, aku pun terikut-ikutla.Sebabnya, akulah tukang melaporkan keputusan terkini bola pada dia. [Thank you blog Keputusan Bola Sepak  Terkini for the update!]

Malam ni ada game Separuh Akhir Pertama Piala Malaysia.

Kelantan vs Perlis
Negeri Sembilan vs Terengganu

Aku and mypumpkin of course ternanti-nantikan keputusan untuk Kelantan and Terengganu.. Hopefully they both win, pastu lawan kat final. Wah wah menarik tu..pastu nanti aku ngan mypumpkin pon gaduh-gaduh kan haha..(I'm from Kelantan n he's from Terengganu, walaupun takla Terengganu sangat hihi..)

Aku jugak ada source yang sekarang berada di Stadium Sultan Mohammad KeIV kat Kota Bharu. My bro, Azim is there, watching the game live. Hah pakcik ni sorang.. Tah bile pulak dia minat bola ni kan.Ni mesti pengaruh rakan sebaya la ni eheh... Aku mesej dia tadi, "Abe, g tengok bola kat stadium ko male ni??" Dia jawab, "ho laaa..mesti g....ramai ore stadium nih. Gege gegokk..." Hoho, anda tak paham?? Buat-buat paham ahaha.. Then aku cakap kat dia, "Abe, kalu ada gol, oyak kokre dehssss.." Wah wah adik dia pon semangat je ahahah..

Okehh, jum sambung me'refresh' :D

Update at 10.56pm. Full time score:

27 Oktober 2009


Kelantan*
N.Sembilan*
2 - 0
1 - 0
Perlis
Terengganu

4 comments:

  1. susah klau dh fanatik kat bola nie...

    ReplyDelete
  2. mal..
    abe azim tu abe yg ari tu mal promo ke..?
    wawa..mknanye pasni shi trpaksa le suka gak kt bola sepak..demi nk menjadik akak ipar mal..hahahaha.. :p

    ReplyDelete
  3. shi,
    hahaa a'ah..itula dia.memang betul2 minat bola tuu..jangan sedih lak kalo dia tinggalkan shi memalam sebab g tgk bola eheheh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...