Friday, October 9, 2009

Psst psst...


syyyy...jangan bagitau sape-sape..ahkakk blogging kat opis nehh..senyap-senyap dahla ehh...

alaa..janganla kecoh-kecoh ek. Aku sepatutnya dah balik umah ni. My working hours end ermm, 50 minutes ago..sepatutnya dah kena chow ni. Tapi hari ni ada General Assembly pukul 3. Kebiasaannya aku tak stay pun untuk GA nih hihii.. Tapiiii, hari ni ada makan-makan. Ada kek!! Makanya, aku kenala stay. Makan punye pasal. Perut I mulala berjoget-joget ahahaha..

Uols janganla marah.. I kan (nak ngungkit neh muahaha) selalu beli kek untuk orang.Tapi I tak pernah dapat makan. Sedih tau. Berpeluh I pegi beli. Bawak berat-berat. I bukanla mengharap sangat. Tapi kalau ada yang simpankan sedikit untuk I, uh, I berbesar hati sangat! muahaha tetiba I, I lak..geliii...

Petang ni nak pegi tengok G-Force! Nantikan review ya..

Take care all :D

2 comments:

  1. bos kepada amal.........
    tolong................ur staff tgh curik tulang, daging, limpa n lain2..hahahahaha.. :p

    ReplyDelete
  2. oit oit shiii..
    janganla dengkiiii hihihhihihi...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...