Thursday, October 8, 2009

Panas! Hot!

Haloo00ooo00 uols! (molot kasi moncong lebey aaaa...)

Apa kabar semuanya?sehat-sehat kah? Aku mmm.. a bit better than yesterday.. Hari tu agak moody sket. Nanges nanges.. wah, macam baby! Masih dalam mo0d kesedihan sebenarnya.Tapi cuba untuk tidak terlalu memikirkannya.. Kisah kerja, hmm..entahla, be strong Wani! Small matter jek ni.. I just need to learn more..  Aku kan still newbie! (suka-suka declare diri sebagai newbie. Padahalnya dah setahun dah kat sini uhuhuhu).. Kisah cinta....(get ready to puke!!) I LOVE mypumpkin. Full stop. Jadila apa nak jadi, we will always be together! (oo yes, u can start to puke now if u want to!ngeee~)

Haa..anda anda semua perasan tak aku dah tukar layout  blog neh. Wah, saya dah pecahkan dara blog tahapehape ini miahahahaahahahha (keji tak ayat??).. Semalam tetiba angin monsun barat daya meniup aku.. Aku redah segala website yang menawarkan template-template yang sesuai dengan blogspot. Jumpala yang ni. Nice, plain, simple but so sweet! Bukan senang nak tukar layout ni. Aku dahle tak berapa nak reti..Nasib baik jadi jugak.. Cuma masalah sekarang, aku nak tukar 3 thumbnails kat atas tu..'HOME', 'ABOUT ME', 'CONTACTS'. Aku nak personalizekan thumbnails tu. Tapi tak reti. Bro Framestone ada gak tolong tadi. Tapi tak jadila bro uhuhu..Tak taula silap kat mana. Coding tu kot. Sok bro ajar lagi eh!! :)

Today, pepagi buta dah dapat berita from mypumpkin pasal kebakaran Kapal KD Seri Inderapura. Ada 2,3 keping gambar dia MMS.. Quite dasyat jugak katanya. Ini kali kedua kapal ni terbakar. Punca kebakaran masih belum diketahui. Aku baca kat internet ni, macam-macam spekulasi la orang buat. Ape-ape jelah.. Alhamdulillah, tiada yang tercedera dalam kebakaran ini. Itu yang lebih penting!!

Pastu terbaca kisah dewan peperiksaan di sebuah sekolah di Johor terbakar. Khabarnya budak sekolah bakar dewan peperiksaan sebab tak nak amik PMR. Adoiyaiiiiii... makin kreatif budak-budak sekarang ni ye.. Ape nak jadi.. Aku hanya mampu gelengkan kepala jela.. Doa aku, anak aku esok-esok, tak akan buat perkara begini.Amin.....


Panas!? Hot!?

Oh patutla.. aku tak mandi lagi rupa-rupanya muahahaha... *totop hidung*

4 comments:

  1. wanieee...
    lawa la page blog wanieee...

    ajar kan kte... ngee~~

    ReplyDelete
  2. yana!~
    hihihihi...penat lelah buat ni ahahah..saya kan budak baru belajar hihi..

    ok2, nnt wani ajar k :)

    ReplyDelete
  3. bang**g jugak budak2 zman skang..xnk amek pmr, bakar skolah..mcm ar x kena amek kt tmpat lain..haaha..sia2 je usaha bakar skolah tu ek..hahaha

    ReplyDelete
  4. ayie,
    tauuuu xpeee...kan dah kena buat pmr dalam jail ahahah...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...