Saturday, October 10, 2009

OOoo00 Kitty Kitty....

Dah lama aku tak bercerita tentang kucing-kucing aku kat kampung tu kan.. Balik raya hari tu, puas jugakla aku bermanja-manja dengan dorang. Dorang je yang tak nak bermanja dengan aku. Mentang-mentang dah muda remaja..

Sempatla jugak snap-snap pic dorang..


Congek ngantuk..



Congek sombong..aku panggil 'cingcingcing', dia wat bodo je..


Congek dengan muka yang penuh pasrah mueheheh


Ini kucing abang aku. Selalu teman dia kat kedai. Bad habit dia ialah menggigit kaki customer yang datang ke kedai. Gile jahat neh hihihi...


Congek tido tergolek


Yenn dan yang seoren dengannya kena kurung malam-malam. Sebab dorang ni suka merayap. Especially kat tong sampah besar tu. Hee, tak cukup dengan makanan kat rumah, sampah jugak yang dia nak makan..


Congek lagi..Tido atas bantal tu. Ngengade!


Ni lagi best. Hanin tengah tunjuk gambar-gambar konvo aku kat Congek. Congek pun layan kan aje ahaha..


Olololo cian dia kena kurung...Yenn dah rupa bapak tunggal dah. Kena jaga anak yang kecik-kecik. Dia je besar huhu


Ini pulak Pak Guard yang jaga sangkar..



Last pic. Ini lah 11 ekor kucing-kucing aku kat kampung. Kitorang sayang kucing ni macam sedara sendiri. Diorangla penghibur di kala duka dan teman di kala suka..

6 comments:

  1. dh amal pggi congek 'cingcing', mmg le die xmo tengok..cam pggil cacing jek..hahaha.. :p
    len kali pggil le darling ke, busyok2 ke..msti die cair pnya.. :)

    ReplyDelete
  2. shi~
    ye tak ye jugak kannn...asal x penah terpikir lak nih ahahahaha...

    ReplyDelete
  3. eeeee.... gelinyeeeeeeee....!!!!

    ReplyDelete
  4. aaa...lemonade!~
    x ske kucing ke???
    kucing comel laa..
    ada buluuuuuu hihihihih

    ReplyDelete
  5. omg cute cute terus miss kucing di rumah.

    ReplyDelete
  6. lilacfia,
    hihihi cumel kan?rndu dorang jugak sobsob

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...