Wednesday, October 28, 2009

Mad Hatter

The theme for my company's annual dinner this year is MAD HATTER.

What the heck is dat?? Bila aku search dekat Yahoo! Image, this is how Mad Hatter look like...


Wohoho..ini Johnny Depp in Alice In The Wonderland. Am not gonna wear this!



Syeksyiiiiiii!! Agak-agak kalo aku pakai camni, ada tak yang terbeliak mata? hahaha..



awwww...yang ni comel!~ Tapi mana buleh I dedah-dedah macam ni. Kang I kena ban!



hmmm..yang ni? Ghupe badut je aku tengok..



Aku kalau nak pegi dinner, tang costume tula masalah problemnya. Tak reti nak ikut tema. Perlu ke ikut-ikut tema ni? Asal pakai baju sudahla kan. Tapi kalau tak pakai, rasa macam tak cooperate jek..


So......


Pakai macam ni jela nanti. Boleh? hihihi... Tapi tu topi budak-budak. Aku kepala besar. Mana muat. Aihhh...ni yang malas nak pegi dinner ni :(
Tapi makan freeeeeeeeeeeee.......... B-) Terus galok bile teringat makanan hahaha...


Rasanya alwaniamalini pakai baju kurung dengan tudung jela nanti. Bolehla eh.. Yang penting perut makcik kenyangggggggg... kan kan... B-) B-)

What do you think? Perlu ke makcik ikut tema?? :(

12 comments:

  1. hehe..mmg cantik menarik..tp tak sesuai..tp bleh ja ubah suai..aih pening tak nasihat tersebut?huhu

    ReplyDelete
  2. ape kate malaysiakan sikit theme wanie...

    pakai jubah putih... rambut tue klu leh serabaikan... muke buh bedak bayk2.. he..23x sure ala2 PHSM punye la...

    xpun wanie pakai je... baju kebaya... kasut tumit tgi punye.. pakai tudung n pakai topi ala2 dlm gmbr di ats... jgn lupe pakai celak mate tebal2

    ReplyDelete
  3. wani pakai la ikut tema tp x perlu lah yg dedah2 bagai kan. cari yg seswai la.. tang topi tu bnyak je utk org dewasa punye. try la cari.

    ReplyDelete
  4. solehah,
    haha..ok2, wani paham..xpening ehehe..erm memang nak kena ubah suaila kan. takkan nak dedah sana sini pastu tetibe pakai tudung.huhuhu

    ReplyDelete
  5. Bro fs,

    pakai jubah putih... rambut tue klu leh serabaikan... muke buh bedak bayk2.. he..23x sure ala2 PHSM punye la...

    Ini tema Halloweenn!!

    ReplyDelete
  6. lemonade,

    hmm tula..tengah pk2 jugak ni..tp malasla nak pegi dinner kalau tema pelik2 macam ni :(

    ReplyDelete
  7. ikut tema la.. baru happening. ehe.. tapi... uwaa. segan woah nak pakai gitu. carik je topi yg sweet.. pkai ng baju coat seksi. jalan la~ ehe.

    ReplyDelete
  8. elok la tu pakai beg plastik giant ok gak..

    ReplyDelete
  9. mesti la kena ikut tema.. baru bombastik very fabtastic u di malam itu.. ^^

    ReplyDelete
  10. din khudri,
    oopsss, bleh eh ustaz? ehehe..

    ReplyDelete
  11. chan,
    huhuhu, tolong jadi i punye fashio advisor buleh?? wani x reti neh huhu

    ReplyDelete
  12. ije,
    hmm..nak cari tula xtau nak cari kat mana. pakai yg seksi2 kang seksa sangat plak hehe...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...