Saturday, October 3, 2009

Kisah 24 September 2009

Alkisahnya, pada traikh yang disebut di atas, seorang rakan baik aku di MMP dulu telah melangsungkan majlis pernikahannya.... Terima kasih Asma' sebab jemput aku.. Dah lama sebenarnya aku terpisah dengan dia. Tahun 2002, aku keluar dari MMP, masuk sekolah lain. Mulai saat itula, aku tinggalkan dia but we're still good friends. Still keep in touch thru Friendster.

Anyhow.. Asma' married her long time bf, now officially her hubby, Azman. Dorang ni start bercinta masa kitorang Form 2, tahun 2000. Wah wah..lama tu dorang menyulam cintaaa.. 9 tahun! 9 years of long distance relationship. Man ni dulu seingat aku belajar kat ALAM. Masa sekolaha rendah tak tau lak sekolah mana ehee.. Yang pasti bukan satu sekolah dengan aku dan Asma' la cos we're from all-girls school. Habis study kat ALAM, of course Man banyak belayar. Kalau balik ke darat pun, after berbulan-bulan dan singgah sekejap je. Anyone graduated from ALAM  sure know this.

Aku respect dorang. Pasti banyak halangan, dugaan, peristiwa-peristiwa yang berlaku sepanjang percintaan dorang. Long distance relationship ni bukan mudah. Aku sedang mengalaminya! It's hard babe. Akan aku jadikan mereka sebagai inspirasi dan semangat :D

Okay, enough of babbling. Layan le pics ni.


hah..sapekah ini???


Itula dia Mr. Cameraman yang tengah bagi arahan..posing camni, camtu..pegang situ, pegang sini erkk..



haa...inilah pengantinnya.. AZMAN dan ASMA'


wah wah...manja gitu polok2 ahahaha


cantiknyeeeee.....*jeles*jeles*



rakan-rakan di MMP yang turut hadir. Arkk, gambar blur! Mana satu aku?eheheh




Yayyy...ini gambar bersama pengantin. Dok dkat2 sket dengan harapan melekat aura pengantin tuh. Mana tau dalam masa terdkat ni turn aku lak ahahahahahahahahaha...


SELAMAT PENGANTIN BARU ASMA' & AZMAN





p/s Cik Hani, aku tau ko tengah gelakkan aku.. Aku akui, aku nampak (nampak je ok) gemuk sangat! Salah baju ni..aku takdela gemuk camnih ahahahaha (tetap takleh terima kenyataan). Takpela hani, aku kan sekutu gumuk ko yang terhaibat! hahahahahahhahahahahahhahahha....


8 comments:

  1. amal, ur turn bile plak..? ehehe
    slmt pngntin baru utk kwn amal. blh tahan ar laki die. wakakaka gile gatal.

    ReplyDelete
  2. lemonade~
    my turn??lambat lagilaaa...aura asma' hari tu x berapa nak melekat ahahaha...

    hahaha sempat jee dia ye ehehehee...

    ReplyDelete
  3. tu la, sape suh amal x p curi sireh junjung die hr tuu..
    kalo x mesti smgu lepas tu amal plak yg kawen. miahahaha

    ReplyDelete
  4. wani, mun pakai no. mane lening??
    msj dokleh pn
    kan mun msj ak kt no. lama
    hok 017
    lama doh dok dgr kabor

    ReplyDelete
  5. lemonade~
    ahaaa..tula dia kann..ihihihihih...xpela, blom ada rezeki huhuh...awak cepatle kawen.sy nak p curi tepak sireh awak ni ahahhha

    ReplyDelete
  6. roshan?
    muahahahahha..mu nih apihh..aku igt hrithik roshan hok mitok no tipom aku td ahahah...
    bereh2, aku roger mu..aku tau mu rndu aku hihihi

    ReplyDelete
  7. wawa..xpe mal..xlma lagik jek tu..
    len kali kena brdiri sebelah pgntn lelaki, bru le lekat auranye..hahahaha.. :p

    ReplyDelete
  8. ahahaha shi!
    seganla nak dok seblah pengantin laki..x leh dok rapat2..bahayeeee ehehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...