Sunday, September 27, 2009

Selamat semuanya....

Assalamualaikum semua..

Saya dah kembali ke Putrajaya.. Bertolak dari rumah pada pukul 6 pagi dan selamat sampai di Putrajaya jam 1.30 tengahri tadi. Guess what?? Aku drive dari Benta sampaila ke rumah. Macam tak caye gak nih hehe.. Jauh tuu.. masuk highway Karak lagi. Dahle kete banyak, laju-laju.. Then masuk KL, hujan lebat selebat-lebatnye.. Tak nampak langsung jalan ni. So, aku banggala dengan pencapaianku hari ini hhiih.. Thanks daddy yang mempercayai kewibawaan saya memandu eceeceehh hehehe..

Sampai je rumah, aku telan sebijik pil selesema (ye saya seseme lagi...).  Terus terbongkang atas katil. Tido tak hengat dunia. Nak dekat maghrib baru bangun. Alhamdulillah, hingus serta merta kering hehe..

Malasnye nak pegi keje esok. Seminggu cuti ni memang besla.. Jadinye, nak mula kerja balik tu memang liatla. Besnye kalo saya ada duit juta juta juta dan tak pernah kering. Saya tak payahla kerjaa huhuh...Isk, itu sifat orang malas tu kan... Astaghfirullahalazim......

Okiela, sampai sini je dulu. Gambar-gambar gedix belum didonlod. Dah ada nanti, I'll post  them here.. Buat tatapan umum..

Take care, selamat bekerja, Jangan malas-malas!

Oh ye, selamat berpuasa enam! :D

2 comments:

  1. "Alhamdulillah, hingus serta merta kering hehe.."

    mesti jadi tahi idung dengan banyaknya.. haha~

    ReplyDelete
  2. ahahaha chan!~
    ko ni mesti berpengalaman besar dalam bidang hingus2 nehh ehehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...