Tuesday, September 22, 2009

Makan Puas-puas, Okeh??

Assalamualaikum semueeeee.... :D

Lama tinggal blog. Sakan saya beraya ek.. Masih kat kampung ni. Nikmat rasa dapat bercuti lama-lama.

Banyak benda nak share ni, gambar pun berlambak-lambak nak upload kat blog. Tapi nak mendonlod dari cam ke laptop tu yang malassss... Mungkin sebab saya terlampau banyak makan kot.. Penyakit malas menjadi-jadi hehehe.. Nanti-nantilah aku share dengan anda semua ye..

Raya tahun ni memang simple habess... Biasa-biasa je.. Meriah pun sesama keluarga jela. Makan memang nombor satu la. Macam-macam adoooo... Abang aku pon dah tego dah.. Dia tenung aku lama-lama, then keluar ayat bisa dia, "Ganooo gemuk benar lonih???" Cettt, terluka hati aku ahahaha... Gemuk pon takpe, asal sihat. Kan kan kan??? hehehe...

Oklah, rasa macam nak pegi makan lagi muehehehe.. Sebulan raya ni, kita makanla puas-puas..Kasi buncit itu perut...

Take care all.. :)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...