Sunday, September 13, 2009

Burpppp...angin seluruh badan..

Baru pulang dari:

PUTRAJAYA - UPM  - KL - MINES - UPM - PUTRAJAYA

Arghhhh..lenguh segala urat kaki dan seluruh badan...

Macam-macam aktiviti 'lagho' dilakukan pada hari ini. Esokla saya stori mori eh..

Tengah hanginnn ni.. Balik-balik tadi, tengok ada sebijik kereta, cantekkk je parking kat porch umah aku.. Taula rumah Putrajaya ni takde pagar kan. Ko bleh sesuka sesuki hati je nak park depan rumah orang. Tapi agak-agakla kan.. Kalau rumah tu dah takde kete len no  hal laa.. Ni dah terang-terang ada ruang untuk satu kereta lagi. And helloooo, ruang tu ruang kereta tuan rumah...bukan untuk ko!! Ahhh marah marahh.. Ni dah masuk kali kedua nih. Aku plak yang kena parking tempat len and then kena alihkan balik lepas ni.. Mangkuk hayun betol... Aku marah ni!!!!!

Fuhh fuhhh..tarik napas..hembus napas..co0ol downnn...

4 comments:

  1. kasi ketuk kasi hancur ja kete tuh
    wat notes ka jgn park cini
    ha...
    br berkesan
    ekeke
    ;)

    ReplyDelete
  2. eazy!
    x nak ketukk..nak bakar kete tuhhh huhuhu..saket hati btol...

    ReplyDelete
  3. kasi calar sikit suda.. calar pon leh saket ati bertahun2 tau

    ReplyDelete
  4. arghhh...calar x cukupp..aku nak bakar..bakarrrrrr....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...